SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Arsenal tar emot Aston Villa på söndagskvällen.
Mitt speltips: Asian +1 på bortalaget. Spelet sitter om Aston Villa tar poäng. Förlust om Arsenal vinner med två eller fler mål. Push och pengarna tillbaka om Arsenal vinner med uddamålet.
1.725 hos bet365 .

Klart Arsenal är rättmätiga favoriter på hemmaplan. Men tycker det är lite för lågt odds på raka ettan och att det därmed finns värde på bortalaget. Arsenal spelade Europa League-match mot Molde på torsdagen och roterade som väntat rätt kraftigt. Men det är ändå 3-4 spelare som deltog där som kommer starta här. Och Aubameyang, Partey, Lacazette m.fl. var ändå med på bänken. Blir en fördel för Aston Villa som kunnat ladda för den här matchen hela veckan.

Har varit inne på det många gånger, men värt att nämna igen:
Arsenal tar kliv under Arteta. Inför den här omgången är det Arsenal som släppt in minst mål i PL - trots att de mött Manchesterlagen och Liverpool borta redan. Inte många hade trott det inför säsongen tror jag. Men det är också just defensiven som Arteta fått mest ordning på. Trivs som allra bäst när de får ligga lågt och kontra. Haft problem att skapa målchanser, komma till abslut och göra mål - allra helst när motståndet stått lågt och Arsenal behövt föra spelt själva.

Därför tror jag den här matchen passar laget sämre spelmässigt än Man U-matchen förra helgen.

Aston Villa har, minst sagt, blandat och gett hittills. 7-2-segern mot Pool när allt gick rätt sticker såklart ut rejält. Föll ihop mot Southampton senast, i en match där allt snarare gick fel. Ward-Prowse dunkade in ett par frisparkar för ett effetivt Saints. Aston Villa kom dock in i matchen och gick upp till 3-4. Så det finns ändå vissa positiva saker att ta med sig för deras del.

Tycker de fått ihop ett rätt bra lag nu. Martinez är en bra keeper, Mings en okej mittback och Grealish är löjligt bra. Backas upp av Barkley (ska ju spela i ett lag som Villa), McGinn och spännande Watkins. Åttondeplatsen de har nu kommer de säkerligen inte orka hålla, men jag tror de är för bra för att behöva oroa sig om en bottenstrid. Ska ha riktigt bra chans att göra mål här och då behöver Arsenal tre mål för att spelet ska rättas som förlust. Det har jag lite svårt att se - Arsenal vinner sällan med fler än ett mål nuförtiden. Ta matcherna hemma mot West Ham och Sheffield United tidigare i år - bägge slutade med uddamålsvinst efter en hel del möda.

Kan mycket väl se Aston Villa ta poäng här - de slog Arsenal hemma i somras och i matchen förra höstsäsongen blev det uddamålsseger för Arsenal efter en sen vändning. +1 känns som en bra startposition i en match som jag tror kan vara jämn och oavgjord länge.

This is the stats tab
This is the post tip