Arsenal tar emot Bournemouth på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. bet365 eller Lucky Sports .

Hade samma spel på Arsenal i onsdags, då hemma mot Everton. Efter en svag inledning spelmässigt kom två snabba mål lite ur ingenstans och i andra halvlek var det ren defilering in i mål. Kunde kosta på sig att ta ut ett par spelare relativt tidigt och även lufta en del namn som inte spelat så mycket senaste tiden (Smith-Rowe och Tierney till exempel). Får nu en kort vila (två dagar) innan Bournemouth väntar i en ny hemmamatch. Den korta vilan är väl en negativ faktor som skulle kunna spela in här, men jag tror ändå inte det ska spela så stor roll. Truppläget ser bra ut och det är faktiskt viss konkurrens om en del platser. Arsenal har nu ett riktigt bra utgångsläge i ligan och varje match är väldigt viktig. Europa League-matchen mot Sporting kommande vecka klart sekundär.

Bournemouth håller jag ändå som ligans sämsta lag. Insatsen hemma mot Man City förra helgen var hopplöst svag och det var rejäl klasskillnad. På bortaplan har Bournemouth 2-2-8 och sett itll hela säsongen har de nio förluster med mer än ett mål. Dras med skada på Tavernier, som varit en av de bättre den här säsongen.

Jag har svårt att se Bournemouth räcka till här. Visst kom det in ett par spännande talanger i januarifönstret, men dessa har inte klarat av att göra skillnad i lagets prestationer. På Emirates är Arsenal en maktfaktor och jag ser framför mig en ny klar seger här för Gunners.

Speltips: Arsenal -1,5.

This is the stats tab
This is the post tip