Arsenal ska försöka ta sin andra seger i ligan efter vinsten i premiären borta mot Newcastle. Det är Burnley som gästar. Ett Burnley som också vann sin premiär, för dem var det Southampton som besegrades med 3-0 efter två mål från Ashley Barnes.

Arsenal gjorde ett typisk bortamatch som ett storlag. Det bjöds inte på någon sprakande tillställning men Londonklubben försvarade sig bra och av de två skott som var på mål hamnade en i nätmaskorna. Bortapremiär, vinst och hållen nolla. Perfekt start på säsong.

Burnley spelade en jämn match mot Southampton och det är imponerande av Burnley hur man oftast lyckas knipa segrar i dessa typer av matcher. Det är inte en slump att man gör det så ofta som laget gör. Tre poäng har de alltså med sig och ingen som förväntar sig något från Emirates under lördagen. Men försvara är laget bra på så Arsenal kan nog behöva ett tag på sig innan de lyckas få in bollen.

Arsenal kan ställa upp med trion Aubameyang, Lacazette och nyförvärvet Pépé. En trion som kommer bli livsfarlig den här säsongen och varför inte få en flygande start hemma på Emirates med full fart från början.

Burnley är - som jag nämnt - duktiga på att försvara och är vana vid det. Det är genom en bra defensiv som Burnley tar sina poäng. På de tolv matcher som laget mötte topp-6 förra säsongen var det endast en match som motståndarna inte fick fler än femton skott. Det var faktiskt just Arsenal hemma på Emirates men det jag vill få fram är Burnleys sätt att spela fotboll när storlagen är på andra sidan. Elva man bakom bollen för att göra det så trångt och svårt som möjligt.

Jag spelar Arsenal över 14,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip