Arsenal asian -1 mot Crystal Palace.
Spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsvinst för Arsenal. Förlust om Palace tar poäng. Vinst om Arsenal vinner med två eller fler mål.
1.90 hos bet365 .

Efter en vecka med två meriterande bortasegrar med 1-0 (Watford och Crystal Palace) är Arsenal nu tillbaka på Emirates. Två speciella matcher:
Watford bjöd på 1-0 och tog ett tidigt rött kort. Trots det kändes det närmare 1-1 än 2-0 långa stunder.
Napoli skapade en hel del, men avslutade bedrövligt. När Arsenal gjorde 1-0 dog matchen lite, då Napoli behövde göra fyra mål. Nacho Monreal kostade till och med på sig att springa ut på muggen i fem minuter mitt i andra halvlek.

Bara två vilodagar inför den här matchen, men å andra sidan blev som sagt inte Napolimatchen så tung. På hemmaplan har Arsenal 14-2-1 i ligaspelet. Förlust mot Man City i premiären och 1-1 mot Pool samt Wolves. I övrigt har laget gått rent och vunnit mot bland andra Spurs, Chelsea och Man United. Tolv av fjorton segrar har varit med två eller fler mål. Även i Europa League har laget gått starkt på Emirates:
Slaktat Bate och Rennes samt vunnit bekvämt mot Napoli.

Har allt att spela för i ligan, då racet om CL-platserna fortsätter. Flera av konkurrenterna har rätt svåra matcher i de närmsta rundorna, så det finns ett jätteläge att nypa fjärde eller t o m tredjeplatsen. Formen är bra med sex segrar de senaste sju och, osannolikt nog med tanke på hur försvarsspelet sett ut tidigare, lika många hållna nollor.

Arsenal åkte på en tung skada på Ramsey senast och Sokratis är avstängd här. Två avbräck vid sidan av Bellerin och Holding som är långtidsskadade. I övrigt ser det rätt bra ut: Leno, Özil, Mustafi, Guendouzi, Iwobi och Mkhitaryan inledde på bänken senast - samtliga lär vara startaktuella här.

Gillar Palace - känslan är att de är laget med högst potential på undre halvan. Men Känslan runt laget nu är att de är halvvägs till stranden. Skrapat ihop 39 poäng och är i stort sett utan praktisk nedflyttningsrisk. Dras med skador på Tomkins och Sakho - vilket är lagets ordinarie mittbackspar. Finns alltid en chans för laget iom fronttrion Zaha, Batshuayi och Townsend - men jag tror inte det räcker här.

Ett Arsenal med allt att spela för ska ha bra chans här i min bok. Både Lacazette och Aubameyang har bidragit senaste tiden och det här är en match som borde passa en utvilad Özil helt okej också. Pengarna tillbaka på uddamålsseger känns som en bra försäkring.

3-1?

Speltips: Arsenal med asian handicap -1 - odds 1.90 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip