Arsenal tar emot Fulham på lördagen.
Mitt speltips: Arsenal att göra över 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Gick emot Gunners mot Crystal Palace förra omgången. Oddsmässigt var det ett bra spel som gick ner 30-40 punkter före avspark. Men spelet förlorade då Arsenal vann med 1-0. Som jag var inne på inför den matchen så tycker jag att det finns lite orosmoln i Arsenal. Skadeläget, den alldeles för stora truppen, oro runt Gabriel och en rätt svag premiär.

Tycker dock insatsen mot Palace var riktigt bra sålänge det var 11 mot 11. Hade total kontroll på Palace och skapade tre-fyra riktigt bra lägen före straffen som avgjorde matchen. Backade sedan hem efter Tomiyasus röda kort och lyckades segla hem tre poäng trots stort Palacetryck. Den typen av match där det gör enorm skillnad att orka hålla ut kontra att tappa in 1-1 sent.

Zinchenko kunde hoppa in där och bör vara redo för start här. Ukrainaren är enormt viktig för Arsenals spel, att spela Tomiyasu där går inte att jämföra offensivt sett. Jesus är i träning efter skadefrånvaro. Lär inte vara redo att starta eller kanske ens hoppa in, men en boost att brassen är med igen.

På bänken mot Palace satt Smith-Rowe, Vieira och inte minst Trossard. Ingen fick någon speltid då Arteta prioriterade defensiva byten efter Tomiyasus röda kort. Tror framför allt att Trossard kommer få spela här och belgaren har faktiskt varit Arsenals kanske bäste spelare under försäsongen. Bör bli mer offensiva byten den här gången jämfört med senast.

Arteta var inne på det efter Forest-matchen:
Arsenal måste döda matcherna. 2-0 i den matchen räckte uppenbarligen inte för att slippa stress i slutet när Forest reducerade. Tror Arsenal lärt sig av det och ser man till hur det såg ut förra säsongen var Arsenal bättre på att gå för fler mål för att döda matcher än de var under Artetas tidiga år.

Svag inledning Fulham

Fulham inledde säsongen med att slå Everton med 1-0. Mot ett svagt Everton släppte Fulham till ungefär 2.5 i xg sett till vilken tjänst du tittar på. Följde upp det med att förlora med 3-0 mot Brentford i en match där de återigen släppte till skyhögt xg. Bara två matcher, men det såg ut såhär till stor del i fjol. Leno var en av ligans bästa målvakter då, men han kan inte stå på huvudet varje match.

Dras här med avstängning på mittbacken Ream, som alltid startar när han är hel. Ett defensivt avbräck. Har också tappat Mitrovic, vilket är mer av ett offensivt avbräck som inte påverkar det här spelet så mycket. Men överlag har Fulham en rätt tunn trupp och jag känner mig rätt övertygad om att deras säsong kommer vara sämre än förra poängmässigt.

Jag tror en bra Arsenalprestation ligger i korten här. De gjorde 5-1 på Fulham över två matcher i fjol och jag tror det kommer blåsas på här. Tror inte Fulham kommer stå lika lågt som Nottingham gjorde i premiären och det bör passa Arsenal rätt bra.

3-1?

Speltips: Arsenal att göra tre (över 2,5) eller fler mål.
This is the stats tab
This is the post tip