bet365 livestreamar alla FA-cupmatcher. bet365 erbjuder även förbättrade odds på FA-cupen. Klicka in på oddslistan för varje enskild match för att hitta dem.

FA-cuprundan avslutas med Arsenal-Leeds på Emirates.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Finns till bra odds hos bet365 .

Som alla engelska lag har de här båda matchats hårt under helgperioden. Den stora frågan är hur lagen kommer prioritera den här uppgiften.

Förutsättningarna för Arsenal är:
- Det har sett bättre ut under Arteta jämfört med tidigare. Samtliga tre matcher han varit ansvarig har varit okej, men jag tycker inte det går att ropa hej än. I stora delar av matcherna har Arsenal varit tillbakatryckta.
- Truppen har stora skadeproblem: Chambers och Tierney är definitivt out. Kolasinac har dragits med skadeproblem och haltade av mot Man United - lär inte riskeras här. Bellerin och Martinelli har också gått skadade och får räknas som frågetecken.
- Arsenal behöver alla poäng de kan få i ligan och senare i vår väntar ett Europa League-slutspel, den enda realistiska chansen att nå Champions League nästa säsong.
- Emery är fortfarande ny och vill säkert bygga momentum med en ny hemmamatch med ett nytt positivt resultat i en hemmamatch. Och det är ligamatch först på lördag.

Mot bakgrund av det så tror jag vi får se ett rätt så okej Arsenallag. Gått runt på få spelare under den här tajta perioden så spelare som Holding, Ceballos, Saka, Willock, Guendouzi, Nelson och Martinelli (om han är hel) lär spela. Oavsett vilka som startar så har defensiven varit stökig hela säsongen. Håller få nollor och släpper till många målchanser. Lär också spela med reservslipsen Martinez, som är betydligt sämre än Leno. Tysken har räddat Arsenal många gånger den här säsongen.

Så visst borde Leeds kunna få sina chanser att näta här. Bielsas lag leder Championship tack vare bättre målskillnad än WBA. Av vad jag sett är laget bäst i Championship hittills, men det är en lång säsong och det är väl känt att Bielsas lag har en tendens att tröttna på våren. Han kräver mycket av sina spelare. Inför den här matchen har argentinaren redan aviserat att han kommer rotera. Vad det verkar är minst fyra ändringar jämfört med senaste ligamatchen bekräftade. Är ändå ett offensivt lagt lag och som toppklubb i Championship borde de ha bredd nog att kunna såra ett roterande Arsenal.

Jag tror det här kan bli en riktigt sevärd historia. Bielsa är offensivt lagd, Arteta vill implementera en Cityliknande modell hos ett Arsenal som sällan håller nollan. För mig borde det vara mycket god chans för att båda lagen hittar nätet minst en gång här.

2-1?

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen - 1.77 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip