Nyårsdagens karamell bjuder Emirates Stadium oss på när det klassiska mötet mellan Arsenal - Manchester United spelas.

Arsenal ser bättre ut med Arteta. Det är fler löpningar och fler som vill vara delaktiga på planen, men problemet för Arsenal är att kvalitén är för dålig om vi jämför med andra klubbar i toppen. Arteta kan jobba med defensiven och göra den bättre men enligt mig kommer han aldrig göra Arsenal till topp-4 med den grundkvalitén som spelarna i defensiven har.

Manchester United har börjat se bättre ut den senaste månaden och vinsterna mot Spurs samt i derbyt har gjort gott för självförtroendet i laget. Vann i helgen mot Burnley med 2-0 och det såg stabilt ut under hela matchen. Ny tuff uppgift mot Arsenal för Solskjaer men det är i dessa typer av matcher United har varit som bäst under norrmannen.

Vi kommer få se en jämn match med två lag som kommer gå hårt i duellerna. Det är Kavanagh som dömer och det gör att vi kan förvänta oss många frisparkar som leder till mycket avbrott i spelet. En match som kommer spelas mycket av tiden på mittplan och inte kring något straffområde. Som bortalag börjar man lite defensivt för att växa in i matchen och med det sagt så tycker jag inte att Uniteds skottlina ska vara på 14,5.

Jag spelar Man United under 14,5 skott @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip