Över 3.0 mål med asian handicap goal line spelar jag i Arsenal-Man United. Spelet innebär vinst om det blir fyra mål eller fler. Om det blir tre mål exakt får vi tillbaka insatsen. Två mål eller färre innebär förlust.

Fem PL-nollor har Arsenal skrapat ihop den här säsongen. Lika många som exempelvis tokjumbon Huddersfield.
Man United är något bättre med sina sju nollor, men har släppt in nästan lika många mål som Gunners.
Arsenal har släppt in mål i åtta av nio matcher mot topp sex-lagen den här säsongen.
22/29 Unitedmatcher har gått över 2,5 mål, medan 18/29 Arsenalmatcher har gjort det.

Statistik är historia och varje match är unik. Tycker ändå det säger något om vad för typ av lag vi har att göra med här, om någon mot förmodat missat det. Bägge lagen är "mittenlagsbra" vad gäller förväntat antal insläppta mål, dvs kvaliten på målchanserna de släppt till sett över säsongen.

Man United hade Pogba avstängd i veckans CL-bragd mot PSG. Han återkommer här, vilket även Martial verkar göra. Någon av Matic/Herrrera kan förmodligen också spela, vilket underlättar det ansträngda skadeläget något. Tänkbart lag:

De Gea
Young, Lindelöf, Smalling, Shaw
Fred, Matic, Pogba
Rashford, Lukaku, Martial

Arsenal satte krokben för sig själva i veckans EL. Hade full kontroll och ledning borta mot Rennes, men ett onödigt rött kort av Sokratis förändrade allt. Fram till det röda kortet hade Rennes haft fyra avslut, efter det skrapade fransmännen ihop 15 till. Vände på steken till 3-1 och Arsenal får det tufft att vända på det här. Lacazette var avstängd då och lär återkomma här.
Skulle tro att gamle Monreal vilas till förmån för Kolasinac också - vilket ger en lite mer offensiv balans. Torreira är avstängd.
Leno
Mustafi, Sokratis, Koscielny, Kolasinac
Guendouzi, Xhaka
Iwobi, Ramsey, Mkhitaryan
Lacazette

Den här matchen är riktigt viktig i kampen om fjärdeplatsen. Framför allt Arsenal behöver verkligen vinna - kryss är inte bra nog för dem. 1-1 som slutresultat är därför svårt att se. Vilket lag som till slut vinner? Jag leanar faktiskt lite åt Man United, som har ett ruskigt flyt för dagen och en dags extra vila. Men att det blir mål känns som det bästa spelet, tror ingen håller nollan och att något av lagen gör minst två.

Speltips: Över 3 mål asian - 2.025 bet365


This is the stats tab
This is the post tip