Arsenal tar emot Man United på lördagsförmiddagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard .

Gillar överspelet sett tillutgångsläget här. Oavsett vad man vill säga om Man Uniteds säosng och senaste veckor - det här är deras sista chans att blanda sig i topp fyra-striden. Väldigt svårt att se dem gå om både Arsenal och Spurs om de inte vinner här. Kryss hjälper inte dem alls.

Ett kryss är väl ingen katastrof för Arsenal, men även Gunners behöver verkligen vinna här i topp fyra-kampen. Så vid eventuellt 1-1-läge tror jag det blir körning istället för bevakning.

Arsenal kommer från en tuff period med tre raka förluster (Crystal Palace, Brighton och Southampton). Vände på förfallet via 4-2-segern mot Chelsea i onsdags och är därmed hyfsat med i kampen om fjärdeplatsen igen. Tidigare under säsongen var Arsenals försvar rätt bra, men senaste tiden har det sett sämre ut. Det finns ingen bra ersättare för Tierney på vänsterbacken och Partey på mittfältet är ett stort tapp i bägge riktningarna. Sedan dessa blev skadade har spelare som Ben White och keepern Ramsdale sett darriga ut. Så även om Man United saknar spelare så kommer de få sina lägen här.

Vad kan man säga om Man United som inte redan är sagt? De flesta såg hur håglösa de var mot Liverpool i veckans överkörning. Segern mot Norwich innan dess var mer tack vare svagt motstånd snarare än stark egen prestation. I skrivande stund osäkert kring spelare som Ronaldo och Pogba, men borde som sagt finnas tillräckligt för att såra Arsenal.

Bakåt är Man United inte bra för dagen. De har bara lyckats hålla sju liganollor på hela säsongen. På de senaste tio matcherna (alla tävlingar) har de en nolla - hemma mot Watford. Även om Arsenal slitit med målskyttet är det svårt att se Man United stänga igen mot något lag just nu.

Så hyggliga chanser för bägge lagen att näta. Två lag som behöver vinna. Jag tror på mål och blir inte förvånad om det blir en match liknande den öppna 3-2-historia vi fick se på Old Trafford i motsvarande möte i höstas.

Speltips: Över 2,5 mål

TV: Nu går vi för 13 rätt på Stryktipset!





This is the stats tab
This is the post tip