Över 2,5 mål i Arsenal vs Milan spelas i torsdagens EL.

2-0 till Arsenal i match är ett utgångsläge som borgar för en del mål här i min bok. Milan måste blotta sig för att ta ledningen, greppa det där halmstrået som finns. Arsenal är Arsenal. De håller sällan nollan och har en grundoffensiv inställning - särskilt på hemmaplan där de gjort mål i 37 av de senaste 39 matcherna (cupspel inkluderat).

Gunners saknar visserligen Aubameyang (cup-tied) och Lacazette (alltjämt skadad). Ett par forwardsavbräck, särskilt när alternativet heter Danny Welbeck (utrustad med två vänsterfötter).

Men en tänkbar elva innehåller ändå en del starka offensiva namn:

Ospina,
Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal,
Ramsey, Xhaka,
Mkhitaryan, Wilshere, Özil
Welbeck

Spellediga i helgen, så det behöver inte vilas spelare av schemaskäl, så jag räknar med bästa möjliga lag - och då blir det en offensiv balans på laget.

Milan skapade i ärlighetens namn en del lägen mot Arsenal på hemmaplan och kunde mycket väl gjort mål då. Nu har de kniven på strupen och måste gambla lite, vilket flera spelare varit inne på. De verkar fortfarande tro på vändningen och ska ge det ett försök här.

Tänkbar elva:

Donnarumma,
Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez,
Kessie, Biglia, Bonaventura
Suso, Kalinic, Borini

Ett Milan som måste riska mer än vanligt mot ett Arsenal som sällan håller nollan, men som oftast gör åtminstone ett mål själva när det vankas Emirates-spel. För mig luktar det mål här och jag kan se ett mål åt endera håll öppna upp den här matchen rejält.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip