Arsenal tar emot norrmännen Molde på torsdag.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. bet365 .
Oddset är 1.85.

Marknaden väntar sig såklart ett reservbetonat Arsenal. Men tycker oddset blivit väl högt. Tycker Arsenal ändå har en rätt så bred trupp just nu. Klart laget har tre-fyra nyckelpelare (Leno, Aubameyang, Tierney, Partey). Men mellan spelare fem-femton tycker jag inte det är SÅ stor skillnad. Ser vi till bänken senast så kan vi konstatera att:
Xhaka och Ceballos användes inte alls. Det mittfältsparet är knappast mil sämre än Elneny/Partey - som startade Man U-matchen.
Maitland-Niles och Mustafi fick hoppa in sent. Den förstnämnde kan göra ett jobb som inte är så långt bakom Bellerin/Tierney. Mustafi är inte mycket sämre än Rob Holding, som startade.
Willock, Cedric, Kolasinac och Nelsen var inte med i truppen ens. De är väl knappast några stjärnspelare, men de har ändå visat att de håller en okej PL-nivå.

Kort sagt, Arsenal borde kunna få ihop en hygglig elva:
Runarsson,
Mustafi, Gabriel, Kolasinac
Soares, Xhaka, Ceballos, Maitland-Niles
Pepe, Nketiah, Nelson

Norska ligatvåan Molde har fått en kanonstart i Europa League. 2-1-seger borta mot Dundalk följdes upp med 1-0 mot Rapid Wien förra veckan. Sex raka segrar i alla tävlingar och gjorde även ett par bra resultat i kvalspelet i somras. Bra gjort såklart, men vi har att göra med ett lag där Wolff-Eikrem är största stjärnan. Hade väl varit ett topplag i Allsvenskan, men tror inte de hade varit före Malmö över 30 omgångar.

Även om Arsenal roterar kraftigt så ska spelarna som kommer in vara en klass bättre än Molde tycker jag. Arteta har höjt lägstanivån i klubben och prestationerna i Europa League-gruppspelet har varit okej hittills. Även tidigare år har Arsenal för det mesta gjort det bra i gruppspelet med en hel del klara segrar. Tror det blir minst tvåmålsseger även här.

Speltips: Arsenal vinner med två eller fler mål.

This is the stats tab
This is the post tip