Linköping gjorde saken kort när man gästade Umeå. Man vann med 4-0 och -2,5 satt fint. Nu går jag för 4:e raka här. Jag gör det genom ett spel i Premier League som är tillbaka efter landslagsspel.

Arsenal-Southampton spelas kl 16 på lördag och mitt spel i matchen blir:
Southampton under 4.5 hörnor.

Southampton har inte fått den starten man velat ha på säsongen. 2 poäng på 3 matcher är inget att skryta om.

Såhär har det gått i dom tre första matcherna. Resultat samt hörnor.

Southampton-Watford 1-1 (6-2)
Man United-Southampton 2-0 (4-0)
Southampton-Sunderland 1-1 (5-5)

I första matchen mot Watford låg man under efter minut 9. Så man behövde hela tiden gå framåt och ändå fick man bara 6 hörnor hemma mot Watford. När man senare åkte till Old Trafford hade man inte mycket att säga till om offensivt. Man försvarade sig helt okej men räckte ändå inte till. De Gea i United hade inte mycket att göra och man fick inte med sig en enda hörna. Mot Sunderland så blev det också bara 1 poäng och då lyckades man ändå kvittera i slutet.

Southampton ser inte lika bra ut som dom har gjort dom senaste åren. Börjar kännas att spelare och tränare lämnar lika snabbt som dom kom till klubben.

Arsenal som hade en galen premiär hemma mot Liverpool. Har sett bättre ut sen dess och man vann senast i fin stil mot Watford borta med 3-1.

Deras matcher har sett ut såhär:
Arsenal-Liverpool 3-4 (5-4)
Leicester-Arsenal 0-0 (2-7)
Watford-Arsenal 1-3 (3-2)

Arsenal ser alltså ut och vara på uppgång både genom spelsätt och poängmässigt. Arsenals motståndare har inte gått över linan som bolagen erbjuder och det tror inte jag att Southampton kommer göra heller på Emirates. Jag ser framför mig en liknande match som när Southampton mötte Man United. Nästan all fokus läggs på försvaret och får istället försöka kontra för att skapa något framåt.

Jag spelar Southampton under 4,5 hörnor @1.61 hos bet365 med 5/7u. Det är inget superodds och brukar vanligtvis inte spela singlar till det här oddset men känns för bra för att låta bli. Vill man så finns Under3,5 hörnor hos Unibet till @2.28.

This is the stats tab
This is the post tip