North London Derby på söndagen! Arsenal tar emot Spurs på Emirates.
Mitt speltips: Arsenal vinner, med insatsen tillbaka på kryss. Asian +0/DNB alltså.
1.88 hos bet365 .

Två lag som det är lite svårt att veta vart man har:
- Spurs inledde med att vända 0-1 till 3-1 hemma mot Aston Villa för att sedan trisslotta sig till 2-2 mot Man City. Gjorde sedan en bedrövlig insats hemma mot Newcastle förra helgen (0-1).
- Arsenal vann i Newcastle i premiären och följde upp det med 2-1 hemma mot Burnley. Föll sedan rättvist mot Liverpool senast. Tycker dock inte laget behöver skämmas för den insatsen då Liverpool är brutalt bra och minst en klass bättre än 18/20 lag. Fanns positiva saker att ta med sig, då sommarens stornyförvärv Pepe debuterade och såg rätt så vass och initiativrik ut.

Truppmässigt tycker jag det är lite fördel hemmalaget:
Spurs har Walker-Peters och sommarförvärvet Ndombele out. Deli Alli har gått skadad och inte spelat än. Verkar förmodligen vara tillbaka här, men hur är hans status? Också stök i truppen då Eriksen och Vertonghen spelat lite eller inte alls hittills av olika anledningar. Duon ryktas bort. Även om dansken spelar här - är huvudet 100% närvarande med tanke på alla rykten och förmodade förhandlingar som pågått under sommaren. Lagets fina CL-vår sminkade över en PL-form som i många stycken var horribel. Tycker potentialen i laget är skyhög, men inget just nu tyder på att man är i form och harmoni.

Tänkbart lag:
Lloris
Sissoko, Alderweireld, Sanchez, Rose
Dier, Sinks
Son, Lamela, Eriksen
Kane

Arsenal har fortfarande skador på Bellerin, Tierney och Holding out. Är dock inga nya skador. Senast satt Lacazette och Torreira på bänken - den duon borde vara start-aktuell här. Ska i så fall bli ruskigt intressant att se vad trion Pepe, Laca och Aubameyang kan åstadkomma.

Tänkbart lag:

Leno
Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Monreal
Xhaka, Torreira
Ceballos
Pepe, Lacazette, Aubameyang

Hemmamatchen mot Spurs (4-2) var Arsenals kanske bästa match förra säsongen. Var generellt bra mot topplagen på hemmaplan i fjol då endast Man City slog Gunners på Emirates. Kryssade mot Pool och slog Chelsea och Man United (+Napoli samt Valencia i EL). Svårslagna på Emirates, där man inte ligaförlorat mot Spurs på tio säsonger. Även om det här är ett derby tycker jag det finns en hemmaplansfördel att prata om. Tycker Arsenal ska ha bra chans här och pengarna tillbaka på kryss borde räcka långt.
Ger fina 1.88 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip