North London Derby väntar på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.93 hos Betsafe & Nordicbet .

Väldigt intressant match väntar. När de här möttes i höstvintras gick Tottenham upp till en tidig 2-0-ledning och spelade sedan på det resultatet. Men som jag var inne på inför veckans Europa League - jag tycker Arsenal för dagen är bättre än de någonsin varit under Artetas 15 månader vid rodret. Var klart bättre än Burnley och borde gjort ett par mål till sett till chanserna som skapades. Pepe kom in och var rätt vass utan att få dit bollen. Finns en rätt bra bredd offensivt nu med Auba, Saka, Smith-Rowe, Ödegaard (målskytt för första gången på ett år senast!), Lacazette, Willian, Pepe som gör upp om fyra platser. Även innan Burnleymatchen tycker jag Arsenal sett bra ut flera gånger utan att de kanske alltid fått med sig resultaten.

En speciell faktor är att bägge spelade Europa League i torsdags. Med andra ord - bara två vilodagar. Båda spelade ett starkt lag och avgjorde i stort sett dubbelmötet direkt. Med andra ord kan de snarare rotera i returmötena veckan som kommer. Så jag tror det blir starka startelvor igen här. Att Kane fick en smäll tror jag inte hindrar honom från att spela här.

Kryss borde inte något lag vara supernöjda med här. Tottenham jagar CL-platser medan Arsenal ligger på en hopplös mittenplats. Vill nog gärna sätta käppar i Spurshjulet genom att ta poäng mot laget, men borde gå verkligen för seger. Finns liksom inget att spara på vid kryssläge. Så jag tror inte det slutar 1-1 här.

Samtidigt tycker jag det borde vara bra chans för bägge lagen att näta. Tottenhams fronttrio med Bale, Kane och Son känns väldigt vass för dagen. Har också ett bra facit mot Arsenal då de gjort mål i 14 av de senaste 15 derbyna. Normalt hade jag inte fäst så stor vikt vid tidigare inbördes möten, men här tror jag faktiskt det har viss bäring. Arsenalförsvaret har verkligen inte klarat av att hantera Kane + Son. Tottenham har väl inte den bästa defensiven själva, så nog borde Arsenal kunna göra mål här. Då är vi en bit på väg mot ett överspel.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip