God morgon, yids!
Idag är det ingen vanligt dag. Idag ska Spurs hänga av Arsneal för gott i Premier League.
Det skiljer idag tio poäng och ungefär lika många plusmål. Och då förstår ju till och med en förståndshandikappad träskpadda att om det inte blir tre poäng för Arsenal idag - ja då handlar resterande säsong om en promenad i parkenför oss, i alla fall vad gäller att hålla Arsneal på behagligt avstånd.

Lagen förväntas ställa upp så här idag:

Schscczhsczny (eller hur fan nu sopskallen stavas)
Sagna-Kosceliny-Vermaalen-Gibbs
Song-Arteta-Rosicky
Walcott-Van Persie-Gervinho


Friedel
Walker-King-Kaboul-BAE
Lennon-Modric-Parker-Bale
Van der Vaart
Adebayor

Det här säger jag inte för att jag är färgad, inte det minsta.
Men det finns en enda spelare jag skulle kunna tänka mig att plocka in från hemmalaget, och givetvis handlar det om han på topp som inte kommer att spela kvar där nästa säsong.
Annars så ... nej, jag har sett Spurs samtliga matcher den här säsongen, så ni som nu tänker gapa om att Kaboul borde bytas bort mot någon av supergetterna i gooners backlinje får dessvärre, för er del, tänka om. Han har alltså vart formidabel hittills.

Men! Här brukar inte Spurs vinna allt för ofta. Det måste man alltid ha i åtanke. Även om de liljevita krigarna har klivit förbi Arsenal kapacitetmässigt så har jag trots allt en viss respekt för det där gänget, och i synnerhet när det ska sparkas boll i deras lejonkula.
Det finns dock ett spel som suttit i stort sett varenda jävla gång när dessa två spelande lag ställts mot varandra på senare tid; givetvis över 2,5 mål.
De senaste matcherna lagen emellan har uteslutande handlat om sinnesssjuka tillställningarna där alla som bevittnat vad som hänt vaknat upp med hjärtat i halsgropen.
Tror absolut inte på någon skillnad idag. Räcker med att se startelvorna för att förstå de offensiva krafterna.

This is the stats tab
This is the post tip