Arsenal vinna med två mål hemma mot Watford spelas. Vinner Arsenal med ett mål så får vi pengarna tillbaka.

Arsenal har mycket att bevisa efter den senaste tiden. Man hade fyra raka förluster innan man fick fira på San Siro efter 2-0 i det första i Europa League. Returmötet spelas på torsdag på Emirates. Arsenal saknar Bellerin, Monreal och Lacazette. Aubameyang får inte spela i Europa League men är tillbaka idag.

Watford ligger i mitten av av tabellen och har inte särkilt mycket att spela om. Lär behövas ta någon seger till för att inte riskera nedflyttning, men det tror jag man löser hemma på Vicarage Road. På bortaplan går man väldigt tungt just nu. Har ett kryss borta mot Stoke men sen är det sju förluster på de åtta senaste matcherna. Tom Cleverley saknas i Watford.

Arsenal har inte sett bra ut men jag tror att man tar sig samman här. Matchen i torsdags var viktig för Arsenal för att få lite lugn och ro i några dagar. På Emirates har det ändå sett helt okej ut. Mot City hade man inte mycket att göra men annars är man väldigt svårslagna hemma. Behöver visa för fansen att man inte gett upp säsongen och Watford känns som ett bra byte för Wengers lag.

Jag spelar Arsenal -1 asian @1.78 hos Bethard med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip