SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Wolves reser till Emirates på söndagen.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på bortalaget. 1.78 hos bet365 . Spelet sitter om Wolves tar poäng.

Har varit inne på samma sak angående Arsenal många gånger:
Arteta tar vissa kliv med truppen, men det är fortfarande enormt mycket att jobba med. För mig är de en bit efter topp fyra-fem i den här ligan. Tillhör skiktet med Wolves, Everton, Leicester som över tid kommer jaga strax bakom.

Försvarsspelet är bättre än under Wengers sista år och Emerys säsong. Men det är inte någon Mourinho första vändan i Chelsea-defensiv trots allt. Offensivt är det ren och skär mittenlagskvalitét.

Willian ser gammal och trött ut, framstår allt mer som idiotiskt att Arsenal gav honom ett treårskontrakt.
Vill inte kalla Pepe för flopp än, men han är extremt ojämn. Avstängd här också.
Lacazette är inte vad han varit och då har jag aldrig varit ett stort fan. Nketiah är inte redo att ersätta.
Sedan Aubameyang förlängde kontraktet har han varit sämre. Fått slita ute på vänsterkanten, när han äntligen fick chansen centralt mot Leeds senast såg det inte mycket bättre ut.
Saka är ett ljus i mörkret, särskilt som akademiprodukt. Men fick en smäll senast och har spelat väldigt mycket den här säsongen, nog inte 90 minuter här.
Nyförvärvet Partey har inte lyft laget när han spelat och har varit skadad. Stort frågetecken här, knappast 90 minuter.

Arsenal var klart sämre än Leeds förra helgen, även innan utvisningen. Leeds hade 12 avslut första halvlek och hade nästan 1,5 i Xg. Artetas gäng ska vara glada att de hade 0-0 med sig in i halvtid. I veckan har det varit Europa League-match mot Molde. Som väntat ett roterat lag där, men knappast positivt inför en söndagsmatch att vara ute och resa med stora delar av truppen och därmed komma hem till London först på fredagen.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Leno,
Holding, Gabriel, Tierney
Bellerin, Xhaka, Ceballos, Saka
Willian, Lacazette, Aubameyang,

Wolves känner vi igen. Tajta och välorganiserade. Ett av de bästa defensiva lagen i ligan, svåra att göra mål på. Skapar inte jättemycket själva, men har vasse Jimenez som är redo att hugga som en kobra när tillfälle ges. Tycker ett välorganiserat lag som Wolves borde vara en motståndare som passar Arsenal dåligt. Nuvarande Arsenalversion trivs bäst när de själva kan stå lågt och få ställa om - så lär det inte bli mot Wolves.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:

Patricio
Boly, Coady, Kilman
Semedo, Neves, Moutinho, Nouri
Neto, Jimenez, Podence

Wolves är inte lätta att slå. Är i stort sett alltid med i matcherna då de släpper in få mål och framåt har de ett par vassa kort. För mig är Arsenal för stora favoriter här i en match som känns jämnare än oddsen säger. Kryss?

This is the stats tab
This is the post tip