Bari hcp +0 spelas till 1.80 hos Interwetten . Alltså pengarna åter om matchen slutar oavgjort.

Senaste mötet:
Bari - Ascoli 3-0

Serie B
4 Bari 31 14 8 9 45:38 +7 50p
21 Ascoli 32 7 9 16 30:51 -21 30p

Bari borta:
4-5-6 20:23

Form:
V,O,O,O,V

Senaste match:
Bari - Brescia 3-0

Ascoli hemma:
4-5-6 17:20

Form:
F,F,F,V,O

Senaste match:
Spezia - Ascoli 1-1

Ascoli gör sin tredje raka säsong i den italienska andraligan. De två senaste åren har laget klarat sig kvar med nöd och näppe, och det mesta talar för att de svartvita kommer att få kriga in i det sista även den här säsongen för att överleva. Ascoli är nämligen nästjumbo med fem poäng upp till säker mark. Formen är dock positiv - fyra poäng på de två senaste matcherna. Men det ska nämnas att segern var hemma mot tabelljumbon Ternana (2-1), där Monachello avgjorde sent från straffpunkten. Och senast mot Spezia krävdes det ett övertidsmål för att fixa en poäng, trots att Ascoli spelade 11 mot 10 i över halva matchen.

Gästerna tränas av VM-hjälten från 2006, Fabio Grosso. Bari är med i toppen av tabellen och strävar efter en återkomst i Serie A, senast laget var uppe i det italienska finrummet var säsongen 2010/2011. Formen är god och i lördags tog laget en övertygande 3-0 seger hemma mot Brescia, detta trots att lagets bäste målskytt Cristian Galano satt på bänken. Bari har nu sju raka matcher utan förlust. Jämför vi truppen med hemmalaget så är det tydligt att Bari besitter en högre kvalitet i truppen, dessutom finns det en hel del rutin i flera spelare från Serie A.

Laguppställningar (baritoday.it):

ASCOLI (3-5-2) - Agazzi; Padella, Mengoni, Gigliotti; Mogos, Buzzegoli, Addae, D'Urso, Pinto; Varela, Monachello. All.: Cosmi

BARI (4-3-3) - Micai; Anderson, Gyomber, Marrone, Sabelli; Henderson, Petriccione, Iocolano; Improta, Nené, Cissé. All.: Grosso

Orosmomentet i Bari är att de två rutinerade mittfältarna Migjen Basha och Franco Brienza saknas. Hemmalaget saknar vänsterbacken Daniele Mignanelli i försvaret.

Form och kvalitet talar helt klart för gästerna. Men det går inte att bortse från att Bari presterat klart bättre när laget spelat hemma på San Nicola. Därav synas tvåan med säkerhetsbältet på!

Tippar 1-2, vad tror ni?

Lycka till vid rygg!


This is the stats tab
This is the post tip