Arsenal gästar Aston Villa på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.74 hos bet365 , finns till samma odds hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Villa med 12/20 PL-matcher över 2,5 mål. Arsenal har 12/22 med över 2,5 mål.

Arsenal kommer från en blytung förlust mot Wolves. Var totalt överlägsna i första halvlek och 1-0-ledningen hade kunnat vara tre eller fyra gånger så stor. Men så slappnade laget av i slutsekunderna av halvleken - rött kort Luiz och straffmål Wolves. Tidigt i andra halvlek pangade Moutinho in 2-1 från distans och då var det game over. Innan matchen slutade hann även Leno dra på sig rött kort, tysken är avstängd här. Frågetecken för januarinyförvärvet Ryan, så det kan eventuellt bli den otroligt darrige Runarsson i kassen. Islänningen Runarsson är otroligt svag och med honom i mål kan jag inte se Arsenal hålla nollan. Även om det skulle bli Ryan är det en försvagning jämfört med Leno.

Positivt var att Aubameyang comebackande (inhopp) och att Saka var tillbaka. På bänken senast satt även Ødegaard och Martinelli, så deet finns numera flera bra offensiva alternativ. Första halvlek mot Wolves var en av Arsenals bästa matcher under Arteta och offensiven var klart bättre än tidigare. Är inne i en bra resultat- och prestationsmässig trend senaste månaderna. Har fortfarande stundtals problem med att föra spelet själva mot lågt stående försvar, men har blivit lite bättre på det senaste matcherna.

Ett Aston Villa som gärna bjuder upp själva är ett bra motstånd för Arsenals offensiv. AV kommer också från en tung förlust, de kammade noll mot Lingaards West Ham. I januari har de 2-0-4 i ligaspelet, sex av 18 möjliga poäng känns som lite för dålig utdelning sett till hur matcherna varit. Grealish briljerar och skapar chansar i match efter match. Bakom honom finns Watkins, Barley, McGinn, Trézéguet m.fl. Känns alltid farliga och har gjort mål i 17/20 ligamatcher. Spelar en offensiv och underhållande fotboll.

Här tycker jag det finns mycket bra chans för bägge lagen att göra mål. Tror inte det landar på 1-1 heller, ser framför mig en match där bägge lagen verkligen går för det. Överspelet känns klart bra i en match jag tror slutar 2-1, 1-2, 2-2 eller liknande.

This is the stats tab
This is the post tip