Man City reser till Birmingham för bortamatch mot Aston Villa på söndagen.
Mitt speltips: Asian -1 i första halvek. Spelet sitter om City leder med 2+ mål i halvtid. Push och pengarna tillbaka om det "bara" är uddamålsledning efter första 45.

Bägge lagen var i spel i veckan:
- Man City slaktade United i tisdags och kunde vunnit med betydligt mer än 3-1.
- Aston Villa fick med sig meriterande 1-1 mot årets succélag Leicester.
En dags extravila för Man City alltså.

Aston Villa dras med skador på Heaton, McGinn och Wesley. Tre ordinarie pjäser som saknas i en rätt svag trupp som är oerhört beroende av Grealish. Tänkbart lag:

Nyland,
Ngoyo, Mings, Hause
Gilbert, Doulas Luiz, Nakamba, Taylor
Trezeguet, El Ghazi, Grealish

City har vunnit åtta av de senaste nio (alla tävlingar) och känslan är att formen är klart på gång. I veckan spelade Pep till och med utan anfallare från start, så här lär en utvilad Aguero/Jesus återkomma. Trots att City går bra är känslan att det finns mer att ta av från högklassiga spelare som exempelvis Sterling och Aguero. Inget nytt på skadefronten, truppläget är bättre än det varit många gånger tidigare den här säsongen.

Tänkbar startelva:
Ederson;
Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy
Rodri, De Bruyne, D Silva
B Silva, Aguero, Sterling

Klasskillnad mellan lagen. När Aston Villa dessutom har en dags mindre vila och ett jobbigt skadeläge kan jag inte se något annat än att City vinner det här rätt enkelt. Vi har sett i vissa matcher tidigare att Man City mer eller mindre spelar av matchen när ledningen är betryggande, känslan är att det kan bli så även nu. Tror hursomhelst att det här är avgjort före paus och har svårt att se City inte leda efter första halvlek. Om det nu bara är med uddamålet blir det pengarna tillbaka, vilket känns som en bra livrem.

0-2 halvtid, 1-4 fulltid?

Speltips: 2 med asian handicap -1 i halvtid - odds 2.07 bet365

This is the stats tab
This is the post tip