Det väntar tufft motstånd för hemmalaget Aston Villa när regerande mästarna kommer på besök.

Nykomlingen har gjort det godkänt och ligger ovanför strecket inför den här omgången. Spelet kretsar mycket kring Jack Grealish som får mycket ansvar när laget vinner bollen. Han är duktig på att hålla emot och fördela vidare men även att få med sig frisparkar så Aston Villa-försvaret får andas lite. Men det kommer bli ännu tuffare mot City och ser vi när laget mött andra topplag är det något de inte klarat av - att få andas med bollen. Mot Liverpool, Man City och Chelsea har laget totalt fått motta 76 (!) skott på tre matcher, 26 av dessa har varit på mål.

Manchester City såg så där löjligt bra ut igen mot Man United i ligacupen i veckan. 0-3 på Old Trafford i halvlek säger det mesta om den prestationen. Jag kan inte se hur Aston Villa ska lyckas att hålla undan mot detta ljusblåa lag. De kommer få styra och Aston Villa kommer sjunka lågt, likt mot Leicester i veckan. Elva man runt sitt egna straffområde.

Vi har sett att Aston Villa inte har något botemedel när pressen kommer för högt på dem. De klarar inte av den mot bättre motstånd och effekten av det blir att försvaret orkar inte stå emot nya vågor av anfall som kommer. Att City löser minst sju skott mot Aston Villa till 1.72 gillar jag starkt.

Jag spelar Man City över 6,5 skott på mål @1.71 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip