Aston Villa ställs återigen mot Manchester United, men denna gång på deras hemmaplan och nu i Premier League istället för FA-cupen som var vad som gällde när lagen möttes tidigare i veckan på Old Trafford.

Ser vi tillbaka på mötet från i måndags så tog United en välbehövlig 1-0-seger som gav dem avancemang i FA-cupen. Nu ställs de återigen mot Aston Villa, men denna gång på Villa Park i Birmingham och nu är det tre viktiga poäng i ligan som står på spel. Min idé inför avspark är att det målas mer denna gång och detta då bägge lagen gärna lämnar matchen med tre poäng i deras jakt på avancemang i tabellen.

Gästande Man United är just nu tabellsjua och notera för 31 poäng på 19 ligamatcher. Målskillnaden för bortalaget är 30-27.
Vad gäller hemmalaget Aston Villa så har de spelat in 22 poäng på 19 matcher och deras målskillnad är just nu 25-30.

Aston Villa lär vara duktigt revanschsugna efter smällen på Old Trafford tidigare i veckan och på deras hemmaplan har de inför mötet med United ett utfall på fyra vinster, en oavgjord och fyra förluster och allt detta med en målskillnad på 15-14. Som hemmalag har Aston Villa passerat över 2,5 mål i sex av nio matcher och vad gäller United har samma mållina passerats i fyra av nio bortamatcher.

Senast United var på besök här blev det bortaseger med 3-1. Jag tror att även denna match har många mål i sig då både hemmalag och bortalag går för tre poäng.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.90 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: 12 miljoner extra på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip