Atletico Madrid -1,5 mot LEganes spelas. Rekad på måndagen, matchen spelas på onsdag.

hemmalaget har fått upp ångan rejält och är "bara" sju pinnar efter Barcelona i nuläget. Ställs mot just Barca på söndag och det är väl en faktor som talar emot laget här, att de har ett par ögon riktat ditåt. Annars är det inte mycket som gör det.

Bra form med sju raka segrar i alla tävlingar. Kunde till och med rotera en del spelare i returmatchen mot FC Köpenhamn förra veckan tack vare ett bra resultat i match ett. Så matcheningen den senaste tiden är klart hanterbar. Costa ser allt bättre ut och senast stod Griezmann för tre mål. Gick upp till 5-0 borta mot Sevilla innan de släppte in två onödiga mål på slutet - stark seger där.

Läget är inte lika ljust för Leganes. har gått igenom februari utan att vinna. Matchraden för samma månad är 0-2-4. Har framför allt haft svårt med målskyttet - endast två mål framåt senaste sex. Senast blev det bara 0-0 hemma mot bottenlaget Las Palmas.

Här saknas avstängda Rubén Pérez (central mittfältare) och D. Siovas (mittback). Lägg till en jobbig skada på normalt viktige Alexander Szymanowski och det är tre tunga avbräck för ett lag som haft fullt sjå även under optimala förhållanden. Har en viktig match mot jumbon Malaga redan på lördag, tre poäng där och laget tar ett stort steg mot helt säker mark och förnyat kontrakt.

Tror ett hemmastarkt AM som fått upp ångan är alldeles för bra här. 1/1 halvtid/fulltid kan vara ett alternativ här då jag tror hemmalaget kommer sätta ett högt tempo redan från start. Men väljer ändå tvåmålssegern här då jag tror AM seglar in en rätt bekväm seger till slut.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip