Atalanta i storform mot ett Brescia som närmast är klart för nedflyttning.

Senaste möten
Brescia - Atalanta 0-3

Serie A
4. Atalanta 32 20 7 5 87:41 67
19. Brescia 32 5 6 21 28:64 21

Atalanta hemma
16 10 2 4 44:22 32

Formen
V, V, V, V, O

Senaste match
Juve - Atalanta 2-2

Brescia borta
16 3 2 11 11:34 11

Formen
O, F, V, F, F

Senaste match
Brescia - Roma 0-3

Mario Balotelli har gjort sig ovän med ledningen och i tabellen går det skit. Just nu tycker inte jag att det finns något som talar för att Brescia kommer att resa sig utan snart är det knock out. Minus 36 i målskillnad och tre förluster på fyra senaste matcherna. Undantaget var en 2-0-seger hemma mot Hellas Verona. Men efter torsk 1-3 borta mot Torino och 0-3 hemma mot Roma så verkar det mer ha varit konstgjord andning.
Brescia har nio poäng upp till Genoa som är närmsta lag ovan strecket. Det blir tufft för nästjimbon att lösa det med endast sex matcher kvar att spela. Och med ett spelschema som nu tagit dem till Atalanta borta.

Atalanta går som sagt oerhört starkt. Senast 2-2 mot Juventus och innan dess idel segrar. Atalanta har verkligen varit fina efter uppehållet och det är fint att se dem glädja folket i Bergamo, som drabbats oerhört hårt av coronaviruset. Coach Gasperini ska ha en stor fet eloge för den fina fotboll som Atalanta spelar och som dessutom ger resultat. Här kan jag inte se något annat än att Atalnta tar en planenlig seger. Frågan är mest med hur mycket. Det känns som att luften gått ur Brescia och laget är särskilt trötta på bortaplan. Ska man skrälla så är det på hemmaplan, men så är alltså inte fallet den här tisdagskvällen.

Innan 2-2 borta mot Juve så hade Atalanta tre raka segrar (Napoli, Cagliari, Sampdoria) där man vann och höll nollan.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Atalanta (3-4-1-2) Gollini - Toloi, Caldara, Palomino - Hateboer, Roon, Freuler, Castagne - Gomez - Zapata, Muriel

Saknar: Gosens
Osäkra: -

Brescia (4-3-1-2) Joronen - Sabelli, Chancellor, Papetti, Semprini - Dessena, Tonali, Bjarnason - Spalek - Donnarumma, Torregrossa

Saknar: Balotelli, Cistana, Bisoli
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar Atalanta vinna och hålla nollan till 2.10 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip