Manchester United gästar Atalanta på Gewiss Stadium i Bergamo under tisdagskvällen då Champions League rullar vidare.
Min teori inför avspark är att denna match ska ha goda chanser att bli en målrik sådan så jag kommer spela på över 3 mål (asian) hos Bethard .

Läget i gruppen är att Man United toppar med sex poäng efter tre omgångar och för engelsmännen är det en målskillnad på 6-5 i CL-gruppspelet så här långt. United föll nyligen mot Liverpool med hela 5-0 hemma på Old Trafford, men därpå gästade de Tottenham borta och då studsade de tillbaka fint genom en 3-0-seger, men vi ska i ärlighetens namn säga att Tottenham inte stod för någon superinsats...

Atalanta är i Champions League-gruppspelet just nu tabelltrea och noteras för fyra poäng efter tre omgångar. Serie A-laget har en målskillnad på 4-4 och kommer närmast från 2-2 hemma mot Lazio i ligaspelet där de i omgången innan tog full pott genom en 3-1-seger på bortagräs mot Sampdoria. Atalanta kan, precis som United, göra många mål, så med det sagt är det inget dumt alternativ att blicka mot målmarknaden här.

När lagen möttes på Old Trafford senast så hade Atalanta 2-0 efter första 45, men efter andra halvlek hade United vänt till 3-2, vilket också blev slutresultatet.
Nu spelas det om viktiga poäng igen och jag förväntar mig att det görs många mål.

SPELTIPS
Över 3 mål (asian) till 1.79 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip