En dubbel favorit i repris!

Senast Atalanta och Napoli möttes i den italienska cupen rekade jag en rak hemmaseger till Atalanta och gör det nu igen när lagen återigen drabbas samman på Atleti Azzurri d'Italia - denna gång i den italienska Serie A. Jag rekade även att Napoli inte skulle ta poäng i sin senaste match, som blev ett stentufft möte borta mot Granada i Europa League, som slutade 2 - 0.

Atalanta slog alltså ut Napoli i semifinalen i den italienska cupen, efter att ha spelat mållöst i Neapel och sedan 3 - 1 i Bergamo. Därefter spelade Atalanta i ligan borta mot Cagliari, där Atalanta ägde matchen med 65 % bollinnehav och där inhopparen Luis Muriel gjorde matchens enda mål på stopptid. Detta var en viktig trepoängare då Atalanta klättrade upp till sjätteplatsen och har lika många poäng som femman Napoli. Atalanta har en enorm bredd i trupp där bara högerbacken Hans Hateboer är skadad.

Detsamma går inte direkt att påstå om Napoli som är totalt skadeskjutna. Under denna kommande hektiska schemaperiod kommer de återigen att få klara sig utan en hel del nyckelspelare, som försvararna Faouzi Ghoulam, Elseid Hysaj, Konstantinos Manolas och Kalidou Koulibaly samt mittfältaren Diego Dumme och anfallarna Dries Mertens och Hirving Lozano. På resande fot har Napoli varit väldigt ojämna och har förlorat i Italien mot mindre bra lag på bortaplan, som Verona och Genoa nyligen.

I veckan spelade Napoli dessutom en energikrävande match i Europa League som de förlorade mot Granada och har bara tre dagar på sig att ställa om inför ett nytt stentufft möte mot Atalanta - som har fått vila i en vecka. Jag tar tydlig ställning och spelar att Atalanta återigen vinner hemma mot Napoli och därmed (åtminstone temporärt) klättrar upp till en Champions League plats.

Speltips Atalanta - Napoli:
1 - odds 1.87 hos Betsafe & Nordicbet .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Pierluigi Gollini, Rafael Tolói, Cristian Romero, Berat Djimsiti, Robin Gosens, Remo Freuler, Marten de Roon, Joakim Mæhle, Matteo Pessina, Duvan Zapata & Luis Muriel.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Napoli:
Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Nikola Maksimovic, Mario Rui, Tiémoué Bakayoko, Eljif Elmas, Fabian, Piotr Zieliński, Matteo Politano & Victor Osimhen.
---

This is the stats tab
This is the post tip