Den kroatiska tränaren Ivan Juric i Torino ställs mot sin mentor Gian Piero Gasperini när de gästar Atalanta i Bergamo.

Vare sig Atalanta eller Torino avslutade förra året på det sättet som de hade hoppats på. När laget ska mötas på Atleti Azzurri d'Italia i Serie A spelet har marknaden Atalanta som favoriter till seger. Efter att halva säsongen är färdigspelad ligger Atalanta på en fjärde plats i tabellen, med 8 poäng upp till tabellettan Inter. Torino är ett stabilt mittenlag. Dock har de avbräck i form av skador på anfallarna, ett Corona-utbrott och en nyckelspelare i det afrikanska mästerskapet. Så det är en klar fördel till Atalanta.

Det blev en tråkig avslutning på året 2021 för Atalanta. Villarreal slog ut dem i en direktavgörande Champions League gruppspelsmatch. Olympiakos väntar i Europa League. I den sista ligamatchen blev det mållöst borta mot Genoa. Atalanta har ett stort spel i sig och spelare i världsklass. Trots att laget är lite ojämnt så produceras oftast en massa mål. Anfallsstjärnan Duvan Zapata är skadad mer ersättare finns i Luis Muriel. Dessutom gör Mario Pasalic en drömsäsong, med 7 mål och 5 assister.

Torino avslutade säsongen med en förlust borta mot de regerande mästarna Inter. Inte fy skam direkt. Innan dess blev det segrar över mittenlagen Bologna och Verona. Detta år inleds på ett tufft sätt. Laget har avslöjat att det finns Corona på fyra spelare. Sedan är anfallaren Simone Verdi skadad, men även också X-faktorn Andrea Belotti - lagets bästa spelare. Försvararen Ola Aina har rest till Kamerun för att representera Nigeria i det afrikanska mästerskapet. Dessa avbräck kommer att märkas garanterat.

Atalanta får en bra möjlighet att studsa tillbaka, hitta formen och inleda året med en seger. Torino är både fulla med avbräck och har en usel bortaform. Därmed blir det ett spel på att Atalanta täcker handikapp linan på -1 på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas om Atalanta vinner med exakt ett mål i marginal (1 - 0, 2 - 1, etc.). Det blir en förlust vid oavgjort i matchen eller en Torino seger. Kupongen rättas som vinst vid en Atalanta seger med fler än ett mål i marginal (2 - 0, 3 - 1, etc). Vi kör på det!

Speltips Atalanta - Torino:
1 asian -1. Odds 1.90 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Atalanta:
Marco Sportiello, Berat Djimsiti, Merih Demiral, Jose Luis Palomino, Hans Hateboer, Marten De Roon, Teun Koopmeiners, Giuseppe Pezzella, Ruslan Malinovskyi, Mario Pasalic & Luis Muriel.

Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, Koffi Djidji, Gleison Bremer, Ricardo Rodriguez, Wilfried Singo, Sasa Lukic, Rolando Mandragora, Mergim Vojvoda, Josip Brekalo, Dennis Praet & Antonio Sanabria.
---

This is the stats tab
This is the post tip