Atlético Madrid ska försöka säkra platsen i CL-slutspelet på onsdagen, när Lokomotiv Moskva gästar.
Mitt speltips: Hemmalaget vinner med 2+ mål. Asian hcp -1,5 på hemmalaget alltså.

Atlético sliter för dagen. Gör få mål och tappar ledningar på ett för laget okaraktäristiskt sätt. Kryssar för mycket och ligger långt efter Barca i ligan. Men är ett bra lag i grunden - minns hur de var kalrt bättre än Barca för någon vecka sedan men föll pga en magisk Messi och en ter Stegen som var en vägg. Här har man ett bra läge att ta en energiboostande vinst.

Tabellen ser ut såhär inför sista omgången:

1 Juventus 5 4 1 0 10-4 13
2 At Madrid 5 2 1 2 6-5 7
3 Leverkusen 5 2 0 3 5-7 6
4 Lok Moskva 5 1 0 4 4-9 3

Juve klara gruppsegrare alltså. Italienarna reser till Leverkusen och det är väl inte otänkbart att tyskarna tar den matchen, vilket gör att Atlético måste vinna här. "Lokets" 2-0-förlust mot Leverkusen senast tog kål på deras EL-drömmar och de har med andra ord en tuff uppgift här. Ligan startar upp igen först i mars - så jag blir inte förvånad om vi får se en rätt utcheckad insats här.

Då tycker jag Atlético redan från början är en klass bättre. Ryska lag har gång efter annan dessutom visat sig vara starka på hemmaplan men desto tamare på bortaplan. LM vann mot Leverkusen i förstarundan, men har sedan inte räckt till - släppt in två mål i varje match och förlorat med två mål två gånger. Mittfältaren Barinov, som spelat varje CL-minut det här gruppspelet, är avstängd.

Perfekt läge för ett allt för spela för-Atlético att äntligen vinna. Tar man ledningen här tror jag inte man bara kommer nöja sig heller - lika bra att försöka döda matchen.

Tänkbart lag:
Oblak; Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi; Koke, Partey, Herrera, Ñíguez; Félix, Morata

3-0?

Speltips: 1 asian handicap -1,5 - odds 1.63 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip