bet365 livestreamar matchen.

Lördagens största match spelas i Spanien där Atletico Madrid tar emot Real Madrid i ett stekhett Madridderby. Tvåan i La Liga-tabellen Atletico Madrid tar emot trean Real Madrid. Två poäng skiljer lagen åt och de jagar Barcelona i ligatoppen.

Atletico är oddsfavorit i den här matchen vilket gör att jag tycker mig ha hittat värde på andra sidan och på Real Madrid. Det här brukar vara väldigt jämna drabbningar och de fyra senaste mötena har slutat oavgjort.

Skadeläget ser dessutom bättre ut för Real än för Atletico och som det ser ut på förhand kan Real mönstra en väldigt stark startelva medan Atletico har skador på Diego Costa, Stefan Savic och Koke. Det här tycker jag talar för Real.

Även om Real har ett tufft spelschema i och med Copa del Rey-matcherna mot Barcelona så har man väldigt bra form för dagen. Det är även lättare att spela många matcher då resultaten och formen är bra. I den senaste ligaomgången slog Real Deportivo Alaves på hemmaplan med 3-0 medan Atletico förlorade borta mot Betis med 1-0. Dessutom gjorde Real en bra match borta mot Barcelona i Copa del Rey i veckan. En match som slutade 1-1.

Jag tycker både form och skadeläget talar för Real i det här mötet. Real är såklart ingen bergvinnare men då det är en öppen match och då Real är underdog och ger hela 2.90 så måste jag prova. Det är inte många gånger per säsong vi kan spela Real till ett så högt odds som 2.90 i La Liga! Ett värdespel.

Speltips: Real Madrid vinner matchen – 2.90 hos bet365

Preliminära startelvor från Sportsgambler.com.

Atletico Madrid:
Oblak
Arias, Gimenez, Godin, Hernandez
Correa, Partey, Rodri, Niguez
Griezmann, Morata

Real Madrid:
Courtois
Reguilon, Varane, Ramos, Carvajal
Kroos, Casemiro, Modric
Junior, Benzema, Bale

This is the stats tab
This is the post tip