I MLS har vi ett spännande möte på Mercedes-Benz Stadium då Atlanta United tar emot DC United. Marknaden anser att hemmalaget ska vinna mötet nästan två gånger på tre försök, medan jag finner att det är en överdrift. Oddset verkar ha baserats på den senaste storvinsten hemma. Egentligen är Atlanta United och DC United lika bra. Tabellen ljuger inte om att båda lagen befinner sig på den övre planhalvan. Mest oenig med marknaden är jag kring att detta ska bli ett målkalas.

För även om Atlanta United vann sin senaste hemmamatch med 5 - 0 så var det helt andra förutsättningar. Dels så mötte Atlanta United ett lag som befinner sig på den nedre halvan, Houston Dynamo, och dels hade gästerna en utvisning efter redan 6 minuter. Så Atlanta United spelade med en man mer på banan i princip hela matchen. Då kan det så klart rinna iväg och bli fem mål framåt, men det lär inte bli fallet när tabellfyran DC United, med bra form i ryggen, kommer på besök.

Även DC United vann stort i sin senaste match, nämligen 4 - 1 borta mot jumbon Cincinnati. Samma sak där, det är enklare att slå det sämsta laget i MLS, även på bortaplan, än vad det är ett möte ett av de bättre lagen. Så jag räknar verkligen inte med att DC United kommer att spotta in mål här, utan mest se till att de inte bjuder på några misstag. DC United är inget lag som vanligtvis heller gör många mål framåt. Inte heller är de kända för att släppa in många mål bakåt, så detta blir en tuff match.

Det första mötet denna säsong vanns rättvist av DC United med 2 - 0. Då hade Atlanta United stora svårigheter att skapa något framåt medan DC United tog vara på sina få lägen och gjorde två mål. Även om Atlanta United kommer med ett stort självförtroende till denna match så blir det ändå ett tufft möte, då DC United är duktiga på att försvara sig väl. Därmed har jag svårt att se att det ska bli många mål i denna match. De jämnaste oddsen finnes på asiatiska linan över/under 3 mål.

Mitt spel blir under 3 mål - pengarna tillbaka vid exakt tre mål, förlust vid 4 mål uppåt och vinst vid 0, 1 eller 2 mål, till dubbla pengar, alltså 2.00 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Atlanta United:
Brad Guzan, Julian Gressel, Miles Robinson, Leandro Gonzalez Pirez, Franco Escobar, Darlington Nagbe, Eric Remedi, Emerson Hyndman, Brandon Vazquez, Josef Martinez & Justin Meram.

Bekräftad startelva DC United:
Bill Hamid, Steve Birnbaum, Donovan Pines, Frederic Brillant, Joseph Mora, Junior Moreno, Russell Canouse, Leonardo Jara, Lucas Rodriguez, Luciano Acosta & Paul Arriola.
---

This is the stats tab
This is the post tip