På Wanda Metropolitano kommer Atletico Madrid fortsätta att jobba stenhårt på att förlänga sin svit som det enda laget i den spanska La Liga som fortfarande är obesegrade, när formsvaga och skadeskjutna Real Betis gästar dem. Efter två vinster och två oavgjorda matcher har starten varit helt okej för Atletico Madrid, som har haft lite bekymmer med målskyttet. Detta borde inte vara något problem mot Betis, som har läckt in mål på sistone, och därför räknar jag med att Atletico Madrid vinner matchen.

Under dessa fyra matcher som Atletico Madrid har hunnit med har det blivit åtta mål framåt och endast ett insläppt mål. Att Atletico Madrid är enormt svåra att bryta ner i Spanien har de även visat denna säsong, där de har tre raka matcher utan insläppt mål. Offensiven har varit bra mot Granada och Celta Vigo senast, där Atletico Madrid vann med 2 - 0. Men de har varit lite uddlösa mot Huesca borta och Villarreal hemma. I veckan har Atletico Madrid förlorat mot Champions League mästarna med 0 - 4, där Bayern München återigen gjorde en fantastisk insats. Men Betis är verkligen hästlängder ifrån Bayern München.

Betis har haft stora problem med att vara konsekventa i sitt spel. Efter två raka segrar blev det två raka förluster mot Real Madrid och Getafe, där Betis släppte in tre mål i båda matcherna. Sedan vann Betis mot Valencia med 2 - 0 för att förlora i nästa match mot Real Sociedad, på hemmaplan, med 0 - 3. Att släppa in så många mål i förlustmatcherna tyder på grova försvarsproblem. Det är svårt att veta vad man kan förvänta sig av Betis i dagsläget, trots att det är en bra trupp, med en sådan usel form.

Som om formen inte vore ett problem nog dras Betis med stora skador på Martin Montoya, Francis Guerrero, Dani Martin och Victor Camarasa, som definitivt missar matchen, medan Andres Guardado, Emerson och Juanmi är ytterst tveksamma till start. Atletico Madrid har inga nya avbräck och ersättare finns det gott om för de få som är borta, sedan tidigare. I mitt tycke är Atletico Madrid det bättre laget på alla sätt och vis och ska bara fortsätta på det vinnande spåret när Betis står på andra sidan planen.

Speltips Atletico Madrid - Betis:
1 - odds 1.79 hos Unibet , Casumo , 888sport & LeoVegas .

Unibet & bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Stefan Savic, Felipe, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Lucas Torreira, Koke, Thomas Lemar, Luis Suarez & Angel Correa.

Bekräftad startelva - Betis:
Claudio Bravo, Alex Moreno, Marc Bartra, Aissa Mandi, Martin Montoya, William Carvalho, Guido Rodriguez, Cristian Tello, Sergio Canales, Nabil Fekir & Antonio Sanabria.
---

This is the stats tab
This is the post tip