SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Wanda Metropolitano har vi ett möte som utspelar sig på den övre halvan av tabellen då Atletico Madrid tar emot nykomlingar Cadiz. Båda lagen har 14 poäng, där Atletico Madrid har två matcher mindre spelat. Atletico Madrid är det enda laget i La Liga som ännu är obesegrade. Cadiz är än så länge den stora överraskningen eftersom de ligger på en femte plats och har vunnit sina samtliga fyra bortamatcher. Näst ut ställs de mot ett av de bästa lagen i landet och då räknar jag med en storförlust.

Atletico Madrid fortsätter att imponera och är återigen det svåraste laget att slå i Spanien. Framförallt är de det svåraste laget att bryta ner och göra mål, även denna säsong, där de bara har släppt in två mål efter sex spelade matcher. Framåt har offensiven kommit igång, där laget har nätat 13 gånger. Det har blivit fyra vinster och två mållösa matcher, men formen är fin med tre raka segrar över Celta Vigo, Betis och Osasuna, där Atletico Madrid har vunnit samtliga tre matcher med två måls marginal.

Denna succé ska Atletico Madrid ha en god chans att upprepa, även om Cadiz har fått en lysande start. Cadiz har ännu ingen seger på hemmaplan, där de har spelat oavgjort två gånger och förlorat två matcher. Fast på bortaplan har det bara blivit vinster, fyra stycker i rad mot Huesca, Athletic Bilbao, Real Madrid och Eibar - utan något insläppt mål. Wow! Det är knappast så att motståndarna har saknat lägen men Cadiz har haft alla marginaler på sin sida, utan att ta något ifrån deras fantastiska bedrift.

Atletico Madrid är en stormakt inom fotbollen så ska vinna detta möte bekvämt. Jag spelar på att Atletico Madrid vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om Atletico Madrid bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Atletico Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Cadiz seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Atletico Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Atletico Madrid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Atletico Madrid - Cadiz:
1 asian hcp -1. Odds 1.80 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Mario Hermoso, José Giménez, Stefan Savic, Kieran Trippier, Koke, Saúl Ñíguez, Héctor Herrera, Marcos Llorente, Luis Suarez & João Félix.

Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Carlos Akapo, Juan Cala, Fali, Alfonso Espino, Salvi Sánchez, Augusto Fernández, Jens Jønsson, Álex Fernández, Alvaro Negredo & Anthony Lozano.
---

This is the stats tab
This is the post tip