Det går att argumentera för att Atletico Madrid aldrig har spelat så bra fotboll som de gör i dagsläget. De är på god väg till att vinna ligan när de tar emot Celta Vigo på Wanda Metropolitano. I skrivandets stund leder de ligan med sju poäng före ärkerivalerna Real Madrid, fast då har Atletico Madrid spelat två matcher mindre. Celta Vigo fick en effekt i samband med tränarbytet. Men de har efter ett tag fallit igen och har en formsvacka som är djup nog att jag har svårt att se dem ta poäng.

Atletico Madrids resultat är häpnadsväckande. De har 16 vinster, 2 kryss och endast en förlust borta mot Real Madrid. Hemmastatistiken är helt magisk med nio segrar och ett kryss, där målskillnaden är 24:3. Det är helt otroligt att bara släppa in tre mål på tio hemmamatcher. De är utslagna ur den spanska cupen och kan därmed lägga all fokus på ligan - tills Chelsea gästar dem i Champions League, den 23 februari. I ryggen har Atletico Madrid åtta raka ligasegrar och är på god väg mot en nionde.

Det finns ett Celta Vigo före tränaren Eduardo Coudet och ett helt annat lag efter. När han tog över laget log Celta Vigo i bottenträsket och nu ligger de exakt i mitten av tabellen. De hade radat upp segrar fram tills att de åkte till huvudstaden och förlorade mot Real Madrid. Därefter blev det ytterligare två förluster mot Celta Vigo och Betis. I deras senaste två matcher har de kryssat mot Eibar och Granada - så Celta Vigo sliter fortfarande med formen och kommer att få det jobbigt mot Atletico Madrid.

Till denna match får Atletico Madrid klara sig utan Joao Felix, Moussa Dembele, Mario Hermoso och Yannick Carrasco på grund av corona, samt att Kieran Trippier fortfarande är avstängd. I Celta Vigo är det skador på Sergio Alvarez och David Junta. Då Atletico Madrid har hittat drömformen ser de helt ostoppbara ut, i synnerhet på hemmaplan. Även om Celta Vigo har en del klasspelare som kan göra detta till en svår match så väger laget ändå för tunt för att hindra Atletico Madrid från att vinna.

Speltips Atletico Madrid - Celta Vigo:
1 - odds 1.75 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

bet365 & Unibet streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Felipe Monteiro, José Giménez, Stefan Savic, Saúl Ñíguez, Koke, Geoffrey Kondogbia, Marcos Llorente, Renan Lodi, Ángel Correa & Luis Suarez.

Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Hugo Mallo, Jeison Murillo, Nestor Araujo, Aaron Martin Caricol, Brais Méndez, Renato Tapia, Nolito, Denis Suarez, Iago Aspas & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip