Under onsdagen stundar ett tungviktsmöte på Wanda Metropolitano i Madrid! Atlético Madrid mot Juventus, alltså en repris från förra säsongens åttondelsfinal. I det här mötet anser jag att mållinan är lite väl låg.

Diego Simeones mannar är som brukligt ett disciplinerat gäng som är svåra att få hål på. Men stora delar av den ramstarka stommen lämnade klubben i somras, däribland Juanfran, Gódin, Felipe Luis och Griezmann. Även fast fransmannen lämnat ser offensiven superspännande ut med Joao Félix i huvudrollen, men försvarsspelet känns inte riktigt lika stabilt, som tidigare något oddsmarknaden verkar ha ignorerat.

De två senaste matcherna:
Atlético - Eibar 3-2
Real Sociedad - Atlético 2-0

Juventus har inlett säsongen tveksamt och det finns en hel del frågetecken hos den italienska giganten. Borstbindaren Maurizio Sarri har fortsatt problem med lungorna, Dybala ser inte ut att stormtrivas i Turin samtidigt som De Ligt inte alls övertygat under säsongsinledningen. De Ligt har ersatt den skadade mittbacksgeneralen Chiellini, den unge mittbacken låg bakom samtliga baklängesmål i 4-3-segern mot Napoli.

Juve kryssade i helgens hatmöte mot Fiorentina, en match där Viola var det klart bättre laget. Bland annat vann Fio med 10-0 i hörnor.

Normalt sett är både Atlético och Juve två målsnåla lag men för dagen tycker jag det finns en del brister i försvarsspelet, vilket gör mållinan alldeles för låg. När lagen möttes på Friends Arena under försäsongen slutade det 2-1 till spanjorerna.
Över 2,0 mål, alltså pengarna tillbaka vid exakt två mål till 1,88 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard känns som en no-brainer.

Spelmarknaden heter ÖU Fulltid - Över 2 mål.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip