På Wanda Metropolitano spelas ett returmöte i den spanska cupen, där lagen från den högsta divisionen är inne i sin första omgång. Atletico Madrid tar emot Sant Andreu, som spelar i Tercera Division, som är Spaniens fjärde högsta division i fotboll. Det första mötet slutade 1-0 till Atletico så här räcker det till och med att matchen slutar mållöst för att Atletico ska gå vidare till nästa omgång. Atletico är givetvis enorma favoriter till seger, till 1,05 i odds och bör vinna detta mote.

Men att Atletico inte ska vinna matchen med enorma siffror till ett attraktivt odds är värdefullt, enligt mig.

Även om Atletico är favoriter till circa 1,35 i odds så väntar på lördag en knepig match på Wanda Metropolitano, då tabell fyran Alaves kommer på besök. Det är ett tufft schema för Atletico, både med många spelade matcher redan och med många matcher till antal rent generellt i december månad. Det handlar också om att Atletico har spelat mot starkt motstånd i form av lag som Barcelona hemma (blev 1-1), Monaco hemma (blev 2-0) och senast Girona borta (blev 1-1).

Två dagar efter denna match väntar Alaves hemma. Det gäller verkligen för Diego Simeone att rotera runt och vila spelare.

Atletico är ett av de svåraste lagen att göra mål på. Oddset på att Sant Andreu överhuvudtaget ska göra mål på Atletico är cirka fem gånger pengarna. När lag som Barcelona sliter med att göra mål på dem och lag som Monaco och Dortmund misslyckas i Champions League ser jag ingen anledning till att Sant Andreu ska lyckas. Framåt gör Atletico ytterst sällan många mål och i en match som denna, där de inte heller behöver det, så tvivlar jag starkt på att Atletico gör fler än tre mål.

Sant Andreu kommer från en 1-1 match hemma mot Horta. I ligan gör Sant Andreu inte många mål, men å andra sidan släpper de inte heller in så många. De har ett helt okej försvar, som borde kunna klara av att inte bli totalt överkörde i denna cup match. Då Atletico dessutom kommer att vila massvis av viktiga spelare, eftersom de kan spela på resultatet, och att tuffare matcher väntar i ligan inom väldigt kort, så är linan över/under 3,5 mål fel satt, i mitt tycke.

Det är inte mycket som talar för ett målkalas här. I och med detta läggs ett spel på under 3,5 mål i matchen till oddset 1,70.

Själva oddset finnes hos MrGreen , LeoVegas och 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip