Australien möter Peru i sista gruppspelsomgången för grupp C. Matchen spelas på Olympiastadion Fisjt. Övriga lag i gruppen är Frankrike och Danmark.

Australien är mest kända för sin defensiva fotboll. Till VM 2018 kvalade man in genom att vinna ett playoff mot Honduras. Australien åker till fotbolls VM och Ryssland med vetskapen om att man kommer spela tre oerhört tuffa gruppspelsmatcher. Att den 38-årige Tim Cahill (Millwall) fortfarande är en av Australiens viktigaste spelare är inget positivt i mina ögon.

Peru gjorde det bra i sitt VM-kval. Man spelade bland annat oavgjort borta mot Argentina och slog Uruguay på hemmaplan. Förbundskapten Ricardo Gareca som haft huvudansvaret sedan 2015 har verkligen gjort ett bra jobb med sitt Peru.
En spelare man ska hålla ett extra öga på under fotbolls VM i Ryssland 2018 är mittfältaren Andre Carrillo, som är utlånad ifrån Benfica till Watford. Men Perus profilstarkaste spelare i truppen är den 26åriga mittfältaren Christian Cueva (Sao Paulo), med sina 169cm är han en otroligt hängiven fotbollsspelare. Med sin uppoffrande spelstil blir han snabbt en spelare att tycka om.

Kommer förmodligen vara en händelserik sista match i grupp C, mycket kommer stå på spel. För mig ska Peru vara favoriter och vinna denna match 5/10 gånger. Får jag då 2,20 på raka 2an tvekar inte jag.

1-2??

This is the stats tab
This is the post tip