bet365 livestreamar matchen.

Årets Supercopa de España innehåller några förändringar, där de största är att:
1) tävlingen ändras från ett tvålagsformat till fyra lag,
2) samt att det inte blir några returmöten utan det är två semifinaler som avgörs direkt,
3) och att hela turneringen spelas på King Abdullah Sports City i Saudiarabien.

De första två förändringar är bra, eftersom det blir endast en semifinalmatch och en finalmatch medan den tredje förändringen är kontroversiell. Det framgår klart och tydligt att detta handlar om pengar, så klart. Semifinalrundan spelas den 8 och 9 januari 2020 och finalen kommer att hållas den 12 januari. Det kommer inte att bli en match om tredje plats. Turneringen innehåller båda finalisterna från förra säsongens Copa del Rey och de återstående högst rankade lagen från ligan, också från förra säsongen.

I semifinal nummer två ställs de regerande mästarna av La Liga och Super Cupen, Barcelona, mot Atletico Madrid. Själv kan jag inte motstå ett spel på Barcelona när det erbjuds dubbla pengar, oavsett vem som står på andra sidan nät. Denna gång är det bortaplan för båda lagen, som har haft sina respektive bekymmer i ligan. Barcelona leder La Liga, trots att de har tappat en hel del poäng på grund av ett svagt bortaform, medan Atletico Madrid har haft enorma problem med att hitta nätet.

Att göra mål har verkligen inte varit Barcelonas problem. När Messi, Suarez och Griezmann har presterat så har Barcelona också vunnit. Suarez utnämndes i dagarna till förra månadens bästa spelare i ligan. Griezmann har också kommit in på ett fantastiskt sätt och Messi är X-faktorn, skillnaden som avgör - precis som han gjorde senast när Barcelona slog Atletico Madrid i huvudstaden, där Messi gjorde matchens enda mål i minut 86. Totalt har det blivit 49 mål på 19 spelade La Liga matcher.

För Atletico Madrids del ligger målsiffran på 22 mål. Det skiljer 27 mål mellan lagen, men Atletico Madrid har ett starkare försvar. I La Liga har de släppt in minst mål, tillsammans med Real Madrid, som är 12 stycken på dessa 19 matcher. Dock måste jag ändå få vara kritisk här och poängtera att försvaret ändå inte håller den världsklassen som de har skämt bort oss med under många år. Atletico Madrid har ändå släppt in mål i sina två senaste matcher, som har spelats mot Betis och Levante.

I mitt tycke borde ändå Atletico Madrid ha klarat av att hålla nollan i någon av, om inte i båda, matcherna. När de ändå sliter lite med det som ska vara signum för laget blir det väldigt svårt mot Barcelona, som öser in mål oavsett vilka det är som står på andra sidan planen. Atletico Madrid kommer från två stycken 2 - 1 vinster, vilket ändå visar att de börjar hitta en fin målform, men motståndet har inte varit det tuffaste direkt. När det erbjuds dubbla pengar på en rak Barcelona seger kan jag inte motstå ett spel.

Jag lägger ett spel på att Barcelona vinner matchen efter fulltid till 2.03 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Neto, Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Arturo Vidal, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Lionel Messi, Luis Suarez & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Felipe, Stefan Savic, Renan Lodi, Angel Correa, Hector Herrera, Thomas Partey, Saul Niguez, Joao Felix & Alvaro Morata.
---

This is the stats tab
This is the post tip