SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hemma på Camp Nou har formlösa Barcelona en tuff uppgift framför sig när Real Betis gästar dem i den spanska La Liga. Barcelona har fått en minst sagt mindre bra start på ligan, där de ligger på en tolfte plats i tabellen, medan gästerna Betis parkerar på en sjunde plats, fast med två matcher fler spelade. Marknaden har som vanligt Barcelona som favoriter till att vinna, men jag tror inte på någon enkel match för dem utan mer att det går som det brukar när lagen möts - att det smäller från båda sidorna.

När Barcelona och Betis har mötts de två senaste säsongerna har resultatsiffrorna skrivits:
09/02 2020 Real Betis 2 - 3 Barcelona
25/08 2019 Barcelona 5 - 2 Real Betis
17/03 2019 Real Betis 1 - 4 Barcelona
11/11 2018 Barcelona 3 - 4 Real Betis

Båda lagen har gjort mål i samtliga fyra senaste matcher och allting talar för att detta mönster kommer att upprepas igen.

Barcelona spelar allt sämre, i mitt tycke, för varje match som går. De har bara lyckats ta en poäng på de tre senaste ligamatcher, där de har mött Getafe, Real Madrid och Alaves. Senast mot Alaves såg Barcelona spelarna riktigt bleka ut. Därefter spelade de en Champions League match på Camp Nou mot Dynamo Kiev - som saknade 11 (!) spelade på grund av avstängning, skador och Covid 19 - och där det bara blev 2 - 1. Dynamo Kiev sumpade en massa lägen till att göra ytterligare mål på Barcelona.

Det ska inte Betis göra med tanke på att målskyttet har kommit i gång. Dessutom är Betis, i vanlig ordning, starka i sin offensiv och mindre starka bakåt, där de har släppt in mål i fem av deras sex senaste ligamatcher. Mot Barcelona borta tvivlar jag starkt på att Betis lyckas hålla nollan, även om Barcelonas form är allt annat än på topp. Däremot ska Betis har väldigt goda chans att näta, med tanke på deras kvalitéer samt att Barcelona har släppt in mål i deras sex senaste matcher, i ligan och Champions League.

Speltips Barcelona - Betis:
Båda lag gör mål - odds 1.75 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-André ter Stegen, Jordi Alba, Gerard Piqué, Clement Lenglet, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Ansu Fati, Lionel Messi, Pedri & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva - Betis:
Claudio Bravo, Emerson Aparecido, Aissa Mandi, Marc Bartra, Alex Moreno, William Carvalho, Guido Rodriguez, Sergio Canales, Joaquín Sánchez, Cristian Tello & Antonio Sanabria.
---

This is the stats tab
This is the post tip