bet365 livestreamar matchen.

Derbi barceloni på Camp Nou när Barcelona tar emot lillebror Espanyol, i en match där Barcelona är gigantiska favoriter till cirka 1,20 i odds. Tidigare var det frågetecken kring Barcelonas bästa spelare Leo Messi, samt att även kollegan på topp Luis Suarez också drogs med skadebekymmer, men båda kommer med i startelvan. Det är inga defensiva avbräck för Barcelona, som ska klara av att vinna denna match utan att släppa in något mål bakåt mot ett relativt formsvagt Espanyol lag, som också dras med skador.

Barcelona gör ju i princip mål mot allt och alla på hemmaplan. Med eller utan Messi. Messi, som skadade ljumsken i Argentinas förlust mot Venezuela har nu tränat med truppen och är startklart. Suarez har också tränat, först själv och sedan med truppen, så han finns också med i truppen.

Nu har det gått två matcher i rad, där Barcelona inte har hållit nollan. Ändå har det givetvis blivit vinster. Det blev 3 - 1 mot Rayo Vallecano hemma och 4 - 1 mot Betis borta. Det är sällan Barcelona går och spelar en massa matcher, i synnerhet hemma, och släpper in en massa mål, utan snarare håller nollan, speciellt när det väl gäller. En match mot lillebror Espanyol gäller verkligen, då fansen vill ha en storseger här. Så Barcelona kommer inte att bjuda på mycket utan spela säkert här.

Espanyol i sin tur är långt ifrån en toppform. De misslyckades till och med att göra något mål senast hemma mot Sevilla och förlorade med 0 - 1. Inte heller lyckades Espanyol skapa många chanser eller någon gång på allvar utmana Sevilla i matchen. Ännu svårare lät det definitivt blir mot Barcelona på Camp Nou. Det underlättar inte heller att Espanyol har en lång skadelista. Vissa spelare är långtidsskadade sedan tidigare och andra sedan nyligen. Allt i allt handlar det om namn som David Lopez, Facundo Ferreyra, Sergio Garcia, Pablo Piatti och Oscar Duarte. Dessutom är Sergi Darder avstängd.

Jag tippar på att Valverde återigen spelar med en 4-4-2 formation, som senast mot Real Betis. I och med detta blir det en mer defensiv uppställning och ännu svårare att göra mål på Barcelona.

Med Messi och Suarez ska Barcelona hålla i bollen ännu mer, samt att laget har en bättre spelare på samtliga positioner i truppen och att försvaret ska klara av ett uddlöst lag som Espanyol är i nuläget. Därmed finner jag ett värde i oddset 2,10 på att Barcelona vinner matchen utan att släppa in något mål bakåt.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Ivan Rakitic, Arthur, Sergio Busquets, Lionel Messi, Philippe Coutinho & Luis Suarez.

Bekräftad startelva - Espanyol:
Diego Lopez, Adria Pedrosa, Mario Hermoso, Naldo, Lluis Lopez, Roberto Rosales, Esteban Granero, Marc Roca, Victor Sanchez, Oscar Melendo & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip