Stormakten Barcelona har på förhand en tämligen lätt uppgift när de tar emot Huesca hemma på Camp Nou i den spanska La Liga. Det utlovas en målgaranti. Barcelona har hittat en drömform och spelar riktigt bra i ligan, där det har blivit fyra vinster på de fem senaste matcher. Det som främst har imponerat är formen i anfallsspelet där Barcelona har nätat flest gånger av alla. Huesca har också hittat formen när det kommer till målskyttet, men läcker också in mål bakåt - så detta är upplagt för en målfest.

I Champions League har Barcelona åkt ur mot PSG och i den spanska cupen har de tagit sig till finalen mot Bilbao, som spelas i slutet av april månad. Fram tills dess är det bara all fokus på ligaspelet där deras nästa match spelas på söndag mot Real Sociedad. Med en match mindre spelad har Barcelona sju poäng upp till tabellettan Atletico Madrid, så det är gasen i botten. Barcelonas snitt på gjorda hemmamål ligger denna säsong på 2,46 mål per match där de nyligen har en 5 - 1 seger mot Alaves.

Något liknande är att vänta, eller åtminstone en målrik tillställning, när Huesca, som senast släppte in fyra mål i ligamötet hemma mot Celta Vigo gästar Barcelona. Å andra sidan nätade Huesca själva tre mål i detta möte, så anfallet är det inget fel mål. Huesca har nätat åtta gånger i sina fem senaste matcher. Därmed ska inte deras offensiv underskattas, även om defensiven har underpresterat och laget har släppt in tio mål under den tiden. Mål kommer de garanterat att släppa in i massor mot Barcelona.

Fixstjärnan Leo Messi har hittat till sin högsta nivå och då kan han till och med själv leverera - om de övriga spelarna inte skulle fortsätta hålla i sina former. Då både Barcelona och Huesca har nätat i massor på sistone tror jag på ett målkalas i matchen.

Speltips Barcelona - Huesca:
Över 3,5 mål - odds 2.02 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Clement Lenglet, Frenkie De Jong, Oscar Mingueza, Sergio Busquets, Jordi Alba, Pedri, Sergino Dest, Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann & Lionel Messi.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Huesca:
Álvaro Fernández, Jorge Pulido, Dimitris Siovas, Pablo Insua, Pablo Maffeo, Idrissa Doumbia, Mikel Rico, David Ferreiro, Javi Galán, Rafael Mir & Daniel Escriche.
---

This is the stats tab
This is the post tip