bet365 livestreamar matchen.

Med fyra omgångar kvar av La Liga tar Barcelona emot Levante på Camp Nou. Ligatiteln är så gott som säkrad och mycket fokus ligger på den första Champions League semifinalen hemma mot Liverpool, som äger rum fyra dagar efter denna match. Så vi kan återigen räkna med att Barcelona kan komma att rotera i truppen och vila några nyckelspelare, vilket alltid är en försvagning i defensiven. Levante är målfarliga och stekheta efter en storseger i veckan så jag räknar med att det blir mål från båda sidor.

Barcelona, som har 9 poäng mer än tabelltvåan Atletico Madrid, behöver 4 poäng till för att hamna en poäng ovanför Atletico Madrid - förutsatt då att Atletico Madrid vinner sina kvarvarande matcher mot Real Valladolid, Espanyol, Sevilla och Levante. Barcelonas resa börjar mot Levante hemma, där marknaden har hemmalaget som en favorit till 1,25 i odds. Ja, ja, ni fattar - Barcelona kommer att vinna ligan. Därmed ligger det mycket fokus på Champions League i stället och att ha utvilade spelare.

Redan i den senaste La Liga matchen, i bortasegern mot Alaves, vilades nyckelspelare. Ivan Rakitic var inte ens uttagen i truppen. Arthur Melo, Leo Messi och Jordi Alba gjorde inhopp från bänken i andra halvleken. Samtliga fyra nyckelspelare väntas starta i Champions League semifinalen. Andra spelare väntas vila i denna match, för att så pigga ben som möjligt ska kunna kriga mot Liverpool, så det är något Levante kommer att försöka utnyttja och dra fördel utav.

Levante tog en viktig 4 - 0 seger mot Real Betis hemma i veckan, där anfallsspelet var riktigt lyckat. Levante var och fortfarande är involverade i bottenstriden. De har handskas med situation genom att spela en tokoffensiv fotboll och genom att gå för att vinna matcherna. Resultaten har allt annat än uteblivit. Innan Betis matchen var det tre oavgjorda och två förluster. Se här:

21 Apr 19 Levante 2 - 2 Espanyol
14 Apr 19 Valencia 3 - 1 Levante
07 Apr 19 Levante 2 - 2 Huesca
03 Apr 19 Athletic Bilbao 3 - 2 Levante
31 Mar 19 Levante 2 - 2 Eibar

På de fem senaste matcherna hade Levante gjort minst två mål i samtliga möten utom mot Valencia borta (derby). Levante hade alltså lyckats med taktiken och gör mål mot alla och alla. Hemma mot Betis blev det dessutom 4 (!) mål framåt.

Barcelona och Levante har mötts tre gånger denna säsong. Ligamötet i Valencia slutade 5 - 0 till Barcelona, medan det var jämnare i den spanska cupen. Levante vann det första mötet hemma med 2 - 1, men på bortaplan ställde Barcelona upp med det bästa laget och vann med 3 - 0. Nu kämpar Levante för överlevnad och spelar den offensivaste fotbollen någonsin, samt att Barcelona kommer rotera i truppen och gör alltid mål hemma oavsett, så jag räknar med att båda lag ska lyckas att sätta dit åtminstone en boll vardera i mål. Så jag lägger ett spel till attraktiva 1,80 i odds på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset 1.80 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Gerard Pique, Clement Lenglet, Nelson Semedo, Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Arthur Melo, Luis Suarez, Ousmane Dembele & Philippe Coutinho.

Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Coke, Ruben Vezo, Rober Pier, Jason, Moses Simon, Nikola Vukcevic, Jose Campana, Ruben Rochina, Borja Mayoral & Antonio Luna.
---

This is the stats tab
This is the post tip