Åttondelsfinal, del 2 av 2, i Champions League där Barcelona på Camp Nou ska få kriga mot Lyon för avancemang. Det första mötet slutade mållöst, där Barcelona var det bättre laget, men hade svårt att göra mål ändå. Även om Barcelona inte lyckades med bedriften att göra något bortamål så är det ändå stor fördel för Barcelona som "bara" behöver vinna matchen för att gå vidare. För Lyons del är det försvarspel som gäller till att börja med och något målkalas behöver detta verkligen inte bli.

Marknaden har Barcelona som en enorm favorit, till cirka 1,25 i odds att vinna matchen och cirka 1,20 på att gå vidare. Det gör Barcelona genom att bland annat spela mållöst också och ta matchen till förlängning. Det mesta tyder på att de vinner matchen.

Vi vet alla hur skickliga Barcelona är defensivt så jag tvivlar på att det kommer bli några misstag som Lyon får utnyttja. Barcelona kommer från en 3 - 1 vinst hemma mot Vallecano. Dessförinnan hade Barcelona endast släppt in mål i en av sina senaste sex matchen, inklusive det mållösa mötet mot Lyon. Clement Lenglet är dessutom tillbaka i mittförsvaret, efter sin avstängning i ligaspelet.

Offensivt är Barcelona alltid giftiga, så klart. Men det var oerhört svårt att bryta igenom Lyons försvar senast. Tränaren Bruno Genesio byggde verkligen upp Lyon smart i det första mötet. Trots det tyder det mesta på att Barcelona gör mål. Det gör Barcelona nästan alltid på Camp Nou. Dock har Barcelona ett bra utgångsläge så även resultat som 1 - 0 och 2 - 0 räcker gott och väl. Att det ska blir 3 - 1 eller 4 - 0 ska det ändå mycket till, då Lyon är starka i defensiven och svåra att möta för alla lag.

Oddset på under 3,5 mål i matchen var 1,55 i det första mötet. Denna gång ligger marknaden runt 1,90. Nabil Fekir missade första mötet och ska spela här, men i övrigt är det inga större viktiga ändringar från det första mötet. Så jag ser inte riktigt anledningen till att oddset ska vara så högt på att vi ska få se hela fyra mål i matchen. I Barcelona är det fritt fram för Valverde att välja och vraka utom en försämring i offensiven. Dembele har ådragit sig en lårskada och är tveksam till start.

Med tanke på hur rent utsagt dålig Coutinho har varit i Barcelona, ja, ända fram dag ett egentligen, så är detta en fördel för under spelen. Allt över 1,55 i odds är av värde för under 3,5 mål i matchen. När marknaden ligger på 1,90 finner jag ett stort värde och lägger ett spel på det. Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arthur Melo, Philippe Coutinho, Luis Suarez & Lionel Messi.

Bekräftad startelva - Lyon:
Anthony Lopes, Marcelo, Fernando Marcal, Jason Denayer, Ferland Mendy, Tanguy Ndombele, Lucas Tousart, Leo Dubois, Memphis Depay, Nabil Fekir & Moussa Dembele.
---

This is the stats tab
This is the post tip