bet365 livestreamar matchen.

På Camp Nou tar tabellettan Barcelona emot det näst sämsta laget i La Liga, nänligen Rayo Vallecano som befinner sig nästsist i tabellen. Rayo Vallecano är det laget med den absolut sämsta formen i ligan, med fem förluster i rad. Det handlar inte bara om att Rayo Vallecano släpper in en massa mål mot allt och alla - för det har de alltid gjort - utan också om att de har fått problem med målskyttet. Så att åka till Barcelona och lyckas ta någon poäng eller göra något mål blir oerhört svårt.

Barcelona går som tåget just nu, där de har två raka segrar mot ärkerivalerna Real Madrid, utan att ha släppt in något mål alls på dessa två möten. Det blev 3 - 0 i den spanska cupen och 1 - 0 i ligan. Båda matcherna spelades för övrigt på bortaplan, så det visar verkligen styrkan i både försvaret och anfallsspelet hos Barcelona. På de sex senaste matcherna har Barcelona endast släppt in mål i ett av möte och det var i 4 - 2 vinsten borta mot Sevilla. Det är starkt.

Att hållan nollan i fem av sex senaste matcher borde skrämma Rayo Vallecano, i synnerhet med den dåliga formen som råder för tillfället. Det är inte bara fem förluster i rad. I de tre senaste matcherna har Rayo Vallecano endast gjort ett mål framåt. Det var i 1 - 2 förlusten borta mot Getafe. Att de helt plötsligt ska åka till Barcelona och göra något mål finner jag osannolikt. Det blir inte heller lättare då mittbacken Abdoulaye Ba drog på sig ett rött kort i 0 - 2 förlusten hemma mot Girona.

Så det blir all fokus på försvar för Rayo Vallecanos del och att inte släppa in för många mål bakåt. För mål kommer det att bli, för Barcelonas del. Vi får gå långt tillbaka för att hitta en match där Barcelona misslyckades göra mål på Camp Nou. Med den formen Barcelona har gör de mål på allt och alla. Mittbacken Clement Lenglet är avstängd till denna match, efter fem gula kort, men Samuel Umtiti är en fullgod ersättare, i mitt tycke, så detta påverkar inte matchen alls.

Därmed finner jag ett stort värde i att Barcelona kommer att vinna matchen, utan att släppa in något mål alls bakåt, till nästan dubbla pengar. Det är ett alldeles för högt odds, med tanke på att Real Madrid misslyckades två gånger om nyligen. Så jag lägger ett spel på en Barcelona vinst och att de håller nollan till 1,90 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Samuel Umtiti, Gerard Pique, Nelson Semedo, Arthur, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Philippe Coutinho, Luis Suarez & Lionel Messi.

Bekräftad startelva - Rayo Vallecano:
Stole Dimitrievski, Luis Advincula, Emiliano Velazquez, Jordi Amat, Alex Moreno, Alejandro Galvez, Bebe, Giannelli Imbula, Santi Comesana, Alvaro Garcia & Raul De Tomas.
---

This is the stats tab
This is the post tip