Stormakten FC Barcelona har en lämplig uppgift på Camp Nou när de gästas av nykomligen Rayo Vallecano, i den spanska La Liga. Barcelona är tvåan i tabellen, med hela 15 poäng upp till ärkerivalen Real Madrid i toppen. Även om ligaguldet inte är inom räckhåll kommer Barcelona vilja avsluta säsongen på bästa möjliga sätt. Precis som Barcelona har även Rayo Vallecano en seger i ryggen. Dock räcker de inte till - med en otroligt svag bortaform som ger Barcelona chansen att vinna mötet med stora siffror.

Barcelona var nyligen i toppslag med 7 raka segrar i La Liga. Sviten bröts överraskande mot Cadiz. Docj så reste sig spelarna direkt och vann mot Alexander Isak och hans Real Sociedad. Anfallsstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang gjorde matchens enda mål, sitt nionde på elva ligamatcher. Barcelona har ännu inte säkrat en topp fyra placering. Det är 6 poäng ner till femman Real Betis. Så det gäller att vara på tårna. Kvar att möta har de lagen Mallorca, Real Betis, Celta Vigo, Getafe och Villarreal.

Det är en skräll att Rayo Vallecano tog en seger i den senaste omgången. Trepoängaren kom borta mot Espanyol. Anfallaren Sergi Guardiola gjorde det enda målet. Detta var lagets andra seger på bortaplan. Annars har det blivit 11 förluster på 16 bortamatcher. Rayo Vallecano ligger på plats 14 i tabellen - med 7 poäng ner till bottenzonen. Avancemanget borde de greja ändå eftersom de ställs mot Real Sociedad, Getafe, Villarreal, Mallorca och Levante - efter besöket på Camp Nou mot Barcelona.

Högerbacken Ivan Balliu är tillbaka från avstängning för gästerna. Fast det gör ingen skillnad. Laget väger för lätt mot Barcelona. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Barcelona vinner över Rayo Vallecano med fler än ett mål i skillnad.

Speltips Barcelona - Rayo Vallecano:
1 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 1.90 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Sergino Dest, Eric Garcia, Clement Lenglet, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Pablo Gavira, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang & Ousmane Dembele.

Preliminär startelva - Rayo Vallecano:
Stole Dimitrievski, Francisco Garcia, Alejandro Catena, Nikola Maras, Ivan Balliu, Santi Comesana, Oscar Valentin, Alvaro Garcia, Oscar Trejo, Isi Palazon & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip