Tottenham att vinna, med insatsen tillbaka på kryss, asian hcp 0, tar jag i kvällens CL. Finns till bra odds hos FastBet och Bethard .

Normalt hade man väl slängt sig över Barcelona till de här priserna, men det råder speciella omständigheter som det kan göra en slutomgång i CL. Barcelona är klara gruppsegrare medan Tottenham måste vinna eller åtminstone ta fler poäng än Inter. Italienarna har en överkomlig uppgift i avhängda PSV på hemmaplan, så en seger är nog ett måste för Spurs.

Tabellen:

1 Barcelona 5 4 1 0 13-4 13
2 Tottenham 5 2 1 2 8-9 7
3 Inter 5 2 1 2 5-6 7
4 PSV Eindhoven 5 0 1 4 5-12 1

Med tanke på att Barcelona har noll att spela för kan det bli en del rotation här. Valverde har bekräftat att spelare kommer vilas. Suarez kommer inte spela exempelvis. Den stora frågan är såklart om Messi startar eller inte. Skulle han vilas från start är mycket vunnet naturligtvis, när lagen möttes på Wembley var han, som så många gånger förr, den stora skillnaden. När Barca hade en betydelselös match i förra säsongens sista CL-match vilades han. Ska bli spännande att se vad som görs här, han spelade ändå 90 i derby mot Espanyol i lördags. Med i truppen är han i alla fall...

Tänkbart lag:
Ter Stegen; Semedo, Piqué, Vermaelen, Alba; Denis Suárez, Arthur, Busquets, Coutinho; El Haddadi, Messi

Spurs dras med en del jobbiga skador, vilket bland annat gör att Walker-Pieters får spela högerback. Vilade Eriksen och Kane från start i lördags, men vann ändå. En tänkbar elva känns stark, i synnerhet som det väntas bli belgarna som bildar mittbackspar.

Lloris; Walker-Peters, Vertonghen, Alderweireld, Rose; Sissoko, Dier; Eriksen, Alli, Son; Kane

Tottenham har smugit igång spelmässigt tycker jag. Har hängt med resultatmässigt hela säsongen, men senaste tiden har de även gjort ett par spelmässigt starka insatser. Tycker de hängde med hyfsat mot Barcelona i höstas. Messi stod då för ytterligare en magisk insats och var tungan på vågen. Här är det som sagt frågetecken för hans medverkan. Även om han kommer till spel lär det bli rotation på ett par andra positioner. Tabellmässigt finns det inget att spela för. Tror ett taktiskt slipat Spurs kan få en rätt passande matchbild då de är som bäst när de får ställa om via Eriksens fötter, Kanes smartness och Sons speed. Bör ha en hygglig skrällchans.

This is the stats tab
This is the post tip