bet365 livestreamar matchen.

På Camp Nou ska Barcelona studsa tillbaka, efter två sämre resultat i Champions League och La Liga, då formstarka Villarreal kommer på besök. Marknaden erbjuder 1.30 på en rak Barcelona seger och oddset är alldeles korrekt, med tanke på vilka prestationer Barcelona gör hemma. Barcelona spottar in mål på hemmaplan och Villarreal har också kommit igång med målskyttet, med en massa kvalitativa spelare, så allting talar för att vi ska få se en hel del massa mål i detta toppmöte.

Denna säsong har jag lärt mig att när jag rekat Barcelona hemma så är det ett lag och när jag rekat dem borta så är det ett helt annat lag. Dessa två lag liknar inte varandra alls. Den största skillnaden är att när Barcelona spelar på hemmaplan så är de trygga med bollen. På Camp Nou äger de matcherna, dominerar varje position och vinner nästan varje bollduell. När ett offensivt lag som Barcelona lyckas med detta blir det resultat som 5 - 2 mot Betis och 5 - 2 mot Valencia. Då gör Barcelona mål.

I den senaste matchen, borta mot Granada, tog det 68 minuter för Barcelona att komma till ett avslut på mål. Det blev inget Barcelona mål den gången. Borta mot Dortmund i Champions League blev det inget Barcelona mål då heller. I båda matcherna hoppade Leo Messi in i andra halvleken - utan framgång. Dock har detta ingen som helst betydelse. För när Barcelona härnäst ska spela hemma, så spelar bortastatistiken ingen som helst roll. Med eller utan Messe ska Barcelona återigen producera.

Motståndarna Villarreal lider inte direkt av någon måltorka. De har en bred trupp, speciellt i anfallet, när spelare som Karl Toko Ekambi, Samuel Chukwueze och Javier Ontiveros får starta på bänken. De offensiva krafter fanns redan i startelvan, i spelare som Santi Cazorla, Vicente Iborra, Gerard Moreno och Carlos Bacca. Toppanfallaren Moreno gjorde återigen en lysande match senast och stod för ett antal fantastiska passningar som lagkamraterna inte kunde förvalta. Vad gjorde tränaren åt detta?

Villarreal fick spela den sista halvtimmen mot Valladolid med tre anfallare, då Karl Toko Ekambi och Samuel Chukwueze byttes in och fick spela tillsammans med Gerard Moreno på topp. Då blev det fart direkt, där inhopparna skapade mycket. Ännu bättre blev det när Javier Ontiveros byttes in. Ontiveros lyckades skapa en straff, som Cazorla satte och dessutom nickade Ontiveros in ett mål vid slutskedet av matchen. Segersiffrorna skrevs till 2 - 0 och Villarreal har därmed gjort 2,5 mål i snitt per match.

Barcelona och Villarreal är de två lagen som har gjort flest antal mål hittills i La Liga. Med tanke på hur spelartrupperna ser ut är det verkligen inte så konstigt. När lagen nu ställs mot varandra har marknaden lagt över/under linan på 3,5 mål. Det är något som Barcelona själva kan täcka på hemmaplan, för att inte tala om att chanserna är stora att Villarreal fortsätter sin goda målskörd, i synnerhet då Barcelona har nästan släppt in två mål per match, i snitt, i La Liga.

Därmed finner jag ett värde på att matchen slutar med minst fyra mål och lägger ett spel på över 3,5 mål i matchen till 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Junior Firpo, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Arthur Melo, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Leo Messi.

Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Pau Torres, Xavier Quintilla, Santi Cazorla, Andre Zambo Anguissa, Vicente Iborra, Javier Ontiveros, Gerard Moreno & Samuel Chukwueze.
---

This is the stats tab
This is the post tip