Man United gästar Basaksehir på onsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.

Fullpoängaren Man United har fått en magisk inledning på CL-gruppspelet. Slog PSG borta med 2-1 och Leipzig hemma med 5-0. Sitter därmed i en mycket bra sits för att kunna ta sig vidare. Med tanke på det och att laget bara får två vilodagar efter bottennappet mot Arsenal i söndags är frågan om det blir allra bästa laget och all in-fokus här. Redan på lördag väntar Everton borta i en viktig ligamatch.

Turkarna Basaksehir har fått en tuffare inledning på CL-äventyret. 2x 0-2 i matcher mot Leipzig borta och PSG hemma. Har dock varit hyggligt bra med i bägge matcherna då de kommit till en hel del avslut och nästan 1.0 i expected goals per match.

Blandat och gett i ligaspelet i säsongsupptakten, men har ett par rutinerade namn och några rätt starka inhemska spelare i truppen. Borde definitivt kunna såra ett Man United som också blandar och ger. Vid det här laget finns inte mycket att spara på heller, förlorar de den här matchen kan de nästan helt glömma att spela Europaspel i vår.

Tänkbara elvor:
Mert Günok; Rafael, Škrtel, Epureanu, Bolingoli; Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci, Aleksić; Deniz Türüç, Višća, Ba

Man United:
De Gea; Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire, Shaw; Matić, Fred, Pogba, Bruno Fernandes; Rashford, Martial

Ole Gunnar Solskjaers Man United blandar och ger. Har varit ett "varannan match-lag" hittills. Med tanke på hur usla de var mot Arsenal i helgen borde det komma en bra prestation här. Men även när de är bra är jag inte helt övertygad om försvaret. 13 insläppta på sex PL-matcher och de ligger även i botten för expected goals against. I kraft av hemmaplan tror jag turkarna, som borde ha lite retroaktiv utdelning att inhämta efter Leipzig & PSG-matcherna, kan stå upp på ett bra sätt.

Att Man United själva gör mål nästan givet. Tror de har bra chans att vinna, men inte utan att det blir en match som kan bli jämnare än oddsen indikerar.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip