Sena Bundesligamatchen på lördagen blir Bayern München-Fortuna Dusseldorf.
Mitt speltips: Asian -2,5 på Bayern. Spelet kräver tremålsseger eller mer för hemmalaget.
1.72 hos LeoVegas , Unibet & Casumo .

Bayerns brutala 2020 fortsatte i tisdags. Vann då en jämn match mot Dortmund med 1-0 och säkrade i stort sett ligatiteln. Sju poäng ner till tvåan Dortmund. Lär fortsätta gasa på för att säkra segern snarast möjligt. Får här en extra vilodag jämfört med motståndet, vilket är ett plus. Ska inte vara några nya skador som stör. Tänkbart lag:

Tänkbart lag:
Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Röslers Fortuna har sett bättre ut andra halvan av säsongen jämfört med första. Har nu sex raka utan förlust. Därmed fått häng på Mainz och Frankfurt närmast ovan strecket. Men det är väl knappast här kontraktet ska säkras. Gjorde vad de skulle i veckan när de slog under isen-Schalke. Känslan är att det var veckans stora uppgift och att allt här är bonus. Ingen idé att riskera eventuellt slitna eller småskadade spelare - rimligare uppgifter väntar framöver.

Tänkbart lag:
Kastenmeier - Ayhan, Hoffmann, Suttner - Zimmermann, Stöger, Bodzek, Morales, Thommy - Karaman, Hennings (c)

Bayern springer över allt motstånd för dagen. Har ett par halvsvåra uppgifter kvar, så det lär vara fullt fokus här för att säkra titeln snarast. Med en extra vilodag och bredare trupp än bottenlaget Fortuna så ska det vara toppchans här. Nästa match spelas inte förrän om en vecka, så inget att direkt spara på här.

Speltips Bayern München vs Dusselforf:
1 asian handicap -1,5 - odds 1.72 LeoVegas , Unibet & Casumo

4-1?

This is the stats tab
This is the post tip