Fotbolls-VM närmar sig alltmer och nu börjar det bli hög tid att vässa VM-formen!
Belgien vinner och håller nollan spelas till 2.07 hos LeoVegas .
Båda lagen gör mål - nej, känns även som ett intressant spel till 1.70 hos samma bolag.

Roberto Martínez har världsklass-spelare på i stort sett varenda position. Jämför vi lagen spelare för spelare är Belgien bättre på varenda position, i synnerhet nu när Mohamed Salah är skadad.
VM-kvalet promenerade man sig igenom, som väntat, och vann gruppen med nio poäng framför Grekland som slutade tvåa i gruppen. Belgien vann nio av sina tio kvalmatcher, krysset hemma mot Grekland var enda plumpen. 43-6 i målskillnad!
Landskamperna efter kvalet har det även sett helt okej ut:

Belgien - Mexico 3-3
Belgien - Japan 1-0
Belgien - Saudi 4-0
Belgien - Portugal 0-0

Mycket kretsar kring Mohamed Salah i Egypten i en annars ganska anonym trupp där merparten utav spelarna kommer från den inhemska ligan. Nu när Salah är out tappar egypterna flera nivåer i sin offensiv.
Egypten förlitar sig mycket på kollektivet med ett kompakt försvarsspel. Faktum är att man vann sin kvalgrupp (6 matcher) trots att laget bara gjorde åtta mål framåt. Salah gjorde fem av dessa.

Roberto Martínez kommer med största sannolikhet rotera på flera positioner, men det finns gott om bänkspelare som kommer att vilja visa framfötterna här.
Med tanke på den klass som finns i Belgien bör man kunna besegra Egypten med rätt motivation. Men håll ner insatsen - träningsmatcher är aldrig lätt att förutspå!
Vill man gå på ett "säkrare" spel, så är båda lagen gör mål (nej) ett spel som rekommenderas till priser runt 1.70. Egypten bör få svårt att få hål på Belgien utan sin stora (enda) stjärna.

1-0/2-0?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip