Bengals (3-1) vs Packers (3-1). En riktig holmgång att vänta. Även om Bengals har vunnit de tre senaste av fyra mot Packers, kommer de få det tufft mot Packers i afton, vars spel imponerat efter misären i vecka 1. Packers har ett snitt på 31 gjorda poäng framåt med ca 350 yards. Springspelet har skött sig starkt med 109 yards framåt. Det har börjat lysa om Packers igen.

Jag spelar Packers -2 till oddset 1,81 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Bengals är 3-1. QB Burrow har sett stabil ut (förutom mot Bears) och deras defense har varit exemplariskt. MEN siffrorna ser bättre ut än vad de är. Vikings-matchen var ett FG på övertid, Steelers-matchen klev defense fram, Bears-matchen var en katastrof (Burrow 3 picks) och sedan Jaguars som alla kommer slå i år. Idag möter man Packers. En helt annan nivå.

2. Packers har verkligen Super Bowl-aspirationer i år och det med all rätt. QB Rodgers har funnit sin rytm. RB Jones har levererat på marken och WR Adams är svår att täcka. Han är en av ligans bästa receivers av en slump. Jag har svårt att se Bengals secondary orka stå emot Packers tunga offensiv.

3. Packers WR Adams leder NFL med 31 mottagningar på 45 försök och är nr 5 i mottagna yards med 373 yards (12 yards per mottagning). En maskin.

4. Bengals styrka är deras defensiva front med Ogunjobi som leder Bengals med fyra ”tackles for loss”. Jag tokgillar fd Saints-spelaren Hendrickson som till dags dato har hela sex QB-hits. Den siste ni bör ha koll på är Wilson som är nr 2 i interceptions (plockat 3). De är tuffa även i run defense, men de möter en lag som är en nivå upp kontra tidigare motståndare. Det är facit.

5. Bengals Ja’Marr Chase leder alla rookies med 297 mottagna pass för fyra TDs = starka papper. QB Burrow och WR Chase har bra samspel.

…men jag har väldigt svårt att se Bengals orka stå emot Packers offensiv i fyra kvartar. De är för tuffa på samtliga positioner i offensiven. Jag spelar Packers -2 hos Pinnacle till oddset 1,81.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip